Viisi syytä muuttaa Karjasillalle Ouluun

Etsitkö vuokrakotia Oulussa? Tule Joo-tiimin mukana katsomaan millainen Karjasilta on asuinalueena?

Keskustan lähellä sijaitseva Karjasilta on varma valinta, jos etsit vuokra-asuntoa Oulusta. Asuinalueella ihastuttavat viisi arkea sujuvoittavaa piirrettä. Tule Mariannen ja Sallan mukana katsomaan millainen Karjasilta on asuinalueena!

Karjasilta Oulu

1. Idylli keskustan kupeessa

Oletko miettinyt millaista on asua karjasillalla? Oulun Karjasilta tunnetaan idyllisestä ja rauhallisesta tunnelmasta. Sotien jälkeen rakennettu kaupunginosa sijaitsee vain parin kilometrin päässä Oulusta keskustasta. Idylliä luovat 1940- ja 1950-lukujen vaihteessa rakennetut rintamamiestalot ja niiden puutarhat, joiden rauhasta voi nauttia vaikkapa iltalenkin aikana. Alueelta löytyy monipuolisesti myös uudempaa rakentamista ja laadukkaita vuokrakoteja.

Löytyisikö Karjasillalta uusi vuokrakotisi?

Karjasilta Oulu

2. Karjasilta kutsuu nauttimaan vehreydestä

Monet viher- ja puistoalueet Karjasillalla kutsuvat virkistymään ympäri vuoden. Pakkaa piknikviltti, frisbee ja kutsu kaverit nauttimaan kesäisestä puistohengailusta?

Karjasillan nimi viittaa alueen käyttöön ennen vanhaan kaupunkilaisten omistamien lehmien laidunmaana. Pohjoispuolella virtaa Kaupunginoja, jonka ylitse karjaa kuljetettiin siltaa pitkin. Karjaa ei alueella nykyään voi bongailla, mutta sen sijaan viheralueilla voi tunnistaa erilaisia lintuja tai törmätä kaupungin jänöihin.

Karjasillalta kävelet nopeasti Höyhtyän puolelle läheiseen koirapuistoon, jossa lemmikkiystäväsi pääsee riemuitsemaan temmeltämisestä.

Karjasilta Oulu

3. Asuminen ilman autoa Oulussa

Karjasillalla asuessa ei tarvitse omaa autoa. Täältä kulkee hyvät bussiyhteydet useamman kerran tunnissa eri puolille Oulua. Viekö matkasi kenties yliopistolle päivittäin? Ei huolta, bussilla matka taittuu reilussa puolessa tunnissa ja keskustaan vielä nopeammin!

Joo Kodit Oulu Karjasilta 2024 7

4. Oulu – tunnettu pyöräilykaupunki

Vai kuljetko mielummin arjen matkat polkupyörällä? Oulu onkin tunnettu pyöräilykaupunki ja kaupunki pitääkin pyöräilyreiteistä hyvää huolta, jotta kulkeminen olisi helppoa niin kesällä kuin talvella.

Joutsenbaana kulkee Karjasillan poikki ja yhdistää alueen laajempaan Oulun pyöräilyreittien verkkoon. Arjen menojen lisäksi pyöräilemällä on helppo saavuttaa Oulun muut kaupunginosat ja vapaa-ajan menot. Miltä kuulostaisi kahvit Kauppahallissa Oulun Toripolliisia moikaten tai kesällä pyöräily auringosta nauttien Nallikarin uimarannalle? Tutustu Oulun pyöräilyreitteihin tästä linkistä.

Ja pssst! Joo Kotien asukkaana käytössäsi on lämpimät ja hyvät pyörävarastot kaikissa Oulun taloyhtiöissämme.

Karjasilta Oulu

5. Arjen ostokset läheltä

Palvelut Karjasillalla ovat hyvät. Päivittäistavarakaupat ja pikaruokaravintolat löytyvät läheltä, lyhyen kävelymatkan päässä Joutsensillan päädyssä. Ruokaostokset ja kodin hankinnat saa täällä tehtyä helposti ja nopeasti. Prisman ja muita isompia kauppoja saavutat helposti Joutsensillan toiselta puolelta Limingantullista.

Karjasilta Oulu

Etsitkö vuokrakotia Oulusta?

Tutustu Karjasillan koteihin täällä.

31.1.2024