Millainen Kivistö on asuinalueena? Lue kokemuksia Vantaan Kivistöstä

Millainen Kivistö on asuinalueena

Länsi-Vantaalla sijaitseva Kivistö on varma valinta, jos etsit vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulta. Asuinalueen valtteina ovat nämä 5 uniikkia piirrettä:

1. Persoonallinen arkkitehtuuri

Kivistö ihastuttaa persoonallisella arkkitehtuurillaan. Uuden, kasvavan alueen rakentamisessa ei ole tyydytty tylsiin vaihtoehtoihin. Täällä saat ihastella pyöreitä muotoja, kirkkaita värejä ja kekseliäitä yksityiskohtia! Pirteä ympäristö tuo joka päivä hymyn huulille.

Joo Kodit Vantaa Kivistö arkkitehtuuri

Joo Kodit Vantaa Kivistön Kronos ja Poseidon

Joo Kodit Vantaa Kivistö arkkitehtuuri

2. Kauppakeskus Kiviksen kattavat palvelut

Parasta on se, kun kaikki löytyy läheltä kotoa. Kivistö on suunniteltu siten, että täällä pääsee liikkumaan kävellen erityisen kätevästi. Vain muutama askel, ja olet sisällä vuonna 2023 valmistuneessa kauppakeskus Kiviksessä. Se tarjoaa sinulle kaiken tarpeellisen mukavaan arkeen, kuten ruokakaupat, kuntosalin, kirjaston ja terveysaseman. Kahviloissa ja ravintoloissa voit hengähtää ja tavata ystäviäsi kahvikupposen äärellä.

Joo Kodit Vantaa Kivistö kauppakeskus Kivis

Joo Kodit Vantaa Kivistö Kivis kirjasto

Joo Kodit Vantaa Kivistö Kivis kuntosali

3. Puisto joka tarkoitukseen

Punakivenpuisto, Kvartsijuonenpuisto, Kenraalipuisto, Paasipuisto, Lipputien liikuntapuisto... puistoja riittää! Lähdetkö pelaamaan tennistä vai teetkö kehonpainotreenin? Kummipojan kanssa voit testata leikkipuiston köysiradat. Rekullekin löytyy oma koirapuisto! Joko mennään?

Tiesithän, että Joo Kodeille myös lemmikit ovat tervetulleita.

4. Ulkomaille 10 minuutissa

Tai ei ehkä ihan ulkomaille asti, mutta lentokentälle pääset junalla 10 minuutissa. Julkinen liikenne kuljettaa sinut sujuvasti myös muihin suuntiin. Esimerkiksi Helsingin keskustaan pääset puolessa tunnissa.

Joo Kodit Vantaa Kivistö juna-asema

5. Joo-tiimi lähellä

Joo Kotien Vantaan toimipiste sijaitsee Kivistössä. Täältä noudat helposti uuden kotisi avaimet ja kysyt vuokraajalta parhaat tärpit uusien kotikulmien valloittamiseen.

Joo Kodit Vantaa Kivistö Joo Kotien toimisto

9.11.2023

Tutustu Joo Kotien Vantaan vuokra-asuntoihin