vaasa > 
48-b-13

Kauppapuistikko 48 B 13

1h+k+kph+erkkeri
Rent €
529/month
Area
29,5 m²
Floor
4/7
Year of construction
1958
Available from
Not available
Deposit
€0
Kätevä yksiö erinomaisella sijainnilla

Huom! Emme ole vielä saaneet kuvia tästä huoneistosta. Kuvat ovat suuntaa-antavia, vastaavan pohjakuvan omaavasta huoneistosta. Tämän huoneiston materiaalivalinnat ja kunto eroavat osittain kuvan asunnosta.

Huoletonta vuokra-asumista Hietalahdessa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Vaasan Hietalahdessa! Tässä avarassa yksiössä ilahduttaa erkkeri sekä toimiva pohjaratkaisu. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Vaasan Sandviksbacken on valmistunut erinomaiselle paikalle Hietalahteen vuonna 1958. Viiden talon yhtiötä on peruskorjattu laajasti 1990- ja 2000-luvulla. Rauhallinen sijainti, josta kuitenkin kaikki keskustan palvelut kävelymatkan päässä. Kauppakeskus Rewell Center, Vaasan tori ja merenranta ravintoloineen ovat kaikki vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Hietalahden erinomaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja aivan naapurustosta löytyvät puistoalueet saavat varmasti aktiivisen asukkaan nauttimaan arjesta.

Kodikasta asumista

Tässä kerrostalokodissa on avara pohjaratkaisu. Tilaa jakaa erkkeri, joka toimii esimerkiksi ruokailutilana tai makuusoppena! Keittiössä ja erkkerissä on muovimattto, eteisessä ja olohuoneessa sen sijaan laminaattilattia. Huoneiston seinät on tapetoitu/maalattu.

Keittiössä on jääkaappipakastin, liesi sekä liesituuletin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa ei ole tilaa pyykinpesukoneelle, mutta taloyhtiössä on ilmainen pesutupa. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Erkkerin ikkunoissa on sähkölämmitys, jonka kustannukset menevät vuokralaisen omalta sähkölaskulta.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: postin automaatti, ilmainen taloyhtiösauna sekä pesutupa

Hietalahdenkadun ja Raastuvankadun kulmauksessa sijaitsevasta liiketilasta löytyy postin pakettiautomaatti. Voit tilata ja palauttaa verkko-ostoksia, sekä jättää lähteviä paketteja kätevästi lähellä kotiasi.

Viiden talon yhtiössä on asukkaiden käytössä kolme taloyhtiösaunaa, jotka löytyvät Kauppapuistikko 48A, 50A sekä Hietalahdenkatu 13B -rappujen kellarikerroksista. Saunavuoro on asukkaille maksuton! Niin ikään maksuttomat pesutuvat kuivaushuoneineen sijaitsevat Kauppapuistikko 48B ja Hietalahdenkatu 13B-talojen alimmissa kerroksissa.

Lisäksi jokaiseen asuntoon kuuluu oma irtaimistovarasto. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Tolpallisia autopaikkoja, pergola- ja katospaikkoja vuokrattavissa. Kysy tarkempi autopaikka- tai mahdollinen jonotustilanne vuokraajalta!

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys
  • Postin pakettiautomaatti
  • Saunaosasto
  • Pesutupa
  • Varastotilat
  • Ulkoiluvälinevarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Fia
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213632(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Vaasan Sandviksbacken

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image