porvoo > 
haikkoo > 
c-25

Marjamäenkatu 1 C 25

3h+k+kph+s+parv
Rent €
849/month
Area
49 m²
Floor
2
Year of construction
2016
Available from
Not available
Deposit €
0
Siisti toisen kerroksen kolmio

Säästä -50% kuudennen kuukauden vuokrasta

Hyödynnä uuden asukkaan etu! Tässä kodissa saat kuudennen asumiskuukauden vuokrasta -50% alennuksen. Etu on saatavilla yksityisasiakkaiden uusille vuokrasopimuksille, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.2.2024.

Joo. Huoletonta vuokra-asumista.

  • Vakuus 0 EUR
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus
  • Joo-tiimi on aina apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Porvoon Haikkoon luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Porvoon Haikkoon viihtyisällä asuinalueella. Tässä kauniissa ja valoisassa asunnossa on oma sauna ja terassi. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Porvoon Haikko sijaitsee luonnon helmassa aivan Telegrafbergetin luonnonsuojelualueen kupeessa. Haikossa sinua odottavat kaikki arjen palvelut mm. K-Market Haikko, päiväkoti, kampaamo ja monet muut. Hotelli Haikon kartano & Span on matkaa vain n. 1km, täällä pääset nauttimaan paikallisesta kartanotunnelmasta sekä ravintolapalveluista.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa luhtitalossa on vaaleiden pintamateriaalien ansiosta viihtyisä yleisilme ja se on helppo sisustaa. Asunnossa hyvin kaappitilaa ja tilavaan kylpyhuoneeseen mahtuu pyykinpesukone.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat perinteinen lattialiesi, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla sekä ilmanvaihto-järjestelmään soveltuva liesikupu. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Huoneistojen lämmitysjärjestelmänä on ItuGraf® kattosäteilijä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: parkkipaikat ja hyvät varastotilat

Asuntokohtaiset lukolliset irtaimistovarastot sijaitsevat huoneistoiden välittömässä läheisyydessä, eli tavaroiden varastointi on huoletonta. Lämpötolpallisia autopaikkoja on vuokrattavissa ja myös vieraille on hyvin parkkitilaa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Sähkö kuuluu vuokraan.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Henri
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213135(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Porvoon Priima

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image