solja > 
c-64

Kauppiaankatu 19-21 C 64

2h+k+kph+l.parv
Rent €
789/month
Area
45 m²
Floor
4/4
Year of construction
6872
Available from
2022-07-01
Deposit €0
0 €
Kodikas kaksio modernista taloyhtiöstä läheltä Pirkkalan keskustaa

Huoletonta vuokra-asumista Pyhäjärven rannan tuntumassa ##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Pirkkalan Soljan viihtyisällä asuinalueella. Tässä valoisassa kaksiossa ilahduttavat laadukas varustelu sekä tilava lasitettu parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Solja sijaitsee Pyhäjärven rannan tuntumassa noin kilometrin päässä Pirkkalan keskustasta ja 10 km päässä Tampereen keskustasta. Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Vieressä myös Soljan Lastentalo, jossa toimii päiväkoti sekä alakoululuokat toiseen luokkaan saakka. Alue sopii siis mainiosti myös perheille!

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat ##

Vuonna 2020 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, tilava parveke, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy eteisen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys. ## Taloyhtiössä turvallinen iLOQ-lukitus ##

Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta voit muuttaa uuteen kotiin huolettomin mielin.

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot ovat sijoitettu kätevästi talon ala- ja ullakkokerrokseen. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Talojen sisäpihalla on myös leikkialue. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Taloyhtiö on esteetön.

Tolpallisia autopaikkoja on saatavilla jonotuksen kautta sisäpihalta tai 21C-talon viereiseltä LPA-alueelta. Kysy tarkempi autopaikkatilanne vuokraajalta!

Vuokrasopimuksen ehdot ##

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi? ##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Monika Lehtonen
monika.lehtonen@joo-kodit.fi
+358400 212 398(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Pirkkalan Loiste

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image