d-21
Ensimmäinen vuokra 0€

Tornitie 4-6 D21

1h+k+kph+s+terassipiha
Rent €
699/month
Area
32 m²
Floor
1
Year of construction
2017
Available from
Not available
Deposit €
0
Saunallinen yksiö omalla pihalla Rajamäeltä!

Huoletonta vuokra-asumista Rajamäellä, luonnon rauhassa

Rajamäen asuinalue tarjoaa täydellisen tasapainon mukavuuden ja aktiivisen elämäntavan välillä. Monipuoliset palvelut, ulkoilumahdollisuudet ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä ihanteellisen paikan asua ja nauttia elämästä.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:
  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi
Rajamäki on viihtyisä ja lapsiystävällinen asuinalue, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä. Keskustassa sijaitsee kauppakeskus, ja päivittäispalveluiden lisäksi alue tarjoaa erinomaiset ulkoilumahdollisuudet. Sääksijärven uimaranta ja lenkkipolut houkuttelevat ulkoilmaihmisiä, ja uimahalli kuntosaleineen tarjoaa mahdollisuuden aktiiviseen liikuntaan. Päiväkodit ja koulut ovat kävelymatkan päässä, ja hyvät liikenneyhteydet takaavat sujuvan matkustamisen niin Helsinkiin kuin Hyvinkäällekin. Rajamäki yhdistää rauhallisen asumisen luonnonläheiseen ympäristöön, jossa arjen sujuminen on helppoa ja mukavaa ympäri vuoden.

Rajamäen Tornitie 4-6 koostuu sekä rivi-, että erillistaloista. Asuntoja on yksiöstä neliöihin, koot vaihtelevat kokoluokassa 32 - 75m2.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Taloyhtiö on valmistunut 2017. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma pihaosuus terassilla, sekä huoneistovarasto.

Tässä asunnossa on toimiva pohjaratkaisu ja tehokkaasti käytetyt neliöt. Tarvittavat kodinkoneet keittiössä, kuten astianpesukone sekä keraaminen liesi. Kylpyhuoneessa on paikka pyykinpesukoneelle ja oma sauna. Vaaleat pintamateriaalit asunnossa takaavat modernin yleisilmeen ja tekevät asunnosta helposti sisustettavan.

Taloyhtiön palvelut

Mediamaksuun sisältyy 100 megan Elisan nettiyhteys.

  • 100M Elisan taloyhtiölaajakaista
  • iBoxen – pakettiautomaatti
  • Irtaimistovarasto

Kotipihallasi on iBoxen-pakettiautomaatti, josta voit noutaa Matkahuollon kuljettamia verkkokauppaostoksia ja muita Matkahuollon kuljettamia paketteja kätevästi vuorokauden ympäri. Voit myös lähettää paketteja kaikkialle Suomeen Matkahuollon palvelupisteisiin sekä ulkomaille. Pääset käyttämään iBoxenia, kun lataat itsellesi Matkahuolto Paketit -sovelluksen laitteesi sovelluskaupasta.

Taloyhtiössä on vuokrattavissa lämmitystolpallisia autopaikkoja. Kysy hinnat ja saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.


Vuokrasopimuksen ehdot

Hyödynnä uuden asukkaan etu! Tässä kodissa saat ensimmäisen kuukauden vuokran veloituksetta. Etu on saatavilla yksityisasiakkaiden uusille vuokrasopimuksille, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Kampanjasopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on kahdentoista (12) kuukauden kuluttua. Asunnon voi vuokrata myös ilman kampanjaetua, jolloin sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on yhden (1) kalenterin kuukauden kuluttua. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, mikäli et halua hyödyntää kampanjaa. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Voit vuokrata asunnon myös videoesittelyllä tai kokonaan ilman näyttöä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Henna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400244326(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Rajamäen Tornitie 4-6

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image