c-101

Tilkankuja 3C 101

1h+k+kph+parv
Rent €
519/month
Area
24 m²
Floor
1
Year of construction
2021
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Kaunis ja valoisa parvekkeellinen yksiö Klaukkalasta

Tässä kodissa saat uuden asukkaan kampanjaetuna 50 % alennusta ensimmäisestä vuokrasta. Etu voimassa uusille vuokrasopimuksille.

Huoletonta vuokra-asumista Klaukkalan Ali-Tilkan asuinalueella keskustan tuntumassa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Klaukkalan viihtyisällä asuinalueella, lähellä keskustaa. Tässä valoisassa asunnossa on kauniit vaaleat pinnat ja modernit kodinkoneet. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2021 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävä vaalea lautaparketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Oma parveke antaa avaruutta tilaan. Säilytystilaa löytyy komeroista sisään tultaessa.

Arkea sujuvoittavat laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä kylpyhuoneessa.

Asukkaiden käytössä ovat ullakolla sijaitsevat lämpöiset varastotilat, sekä naapuritaloyhtiön saunatilat. Mediamaksuun sisältyy 10 megan Telian nettiyhteys.

  • Saunaosasto
  • Savuton taloyhtiö
  • Lämmin varasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Jessica Fiebeck
jessica.fiebeck@joo-kodit.fi
+358400212748(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Nurmijärven Jalotar

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image