a-12

Venlantie 7 A12

1h+k+kph+r.parv
Rent €
519/month
Area
26,5 m²
Floor
2
Year of construction
2016
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Toisesta kerroksesta kaunis yksiö

Tässä kodissa saat uuden asukkaan kampanjaetuna 50 % alennusta ensimmäisestä vuokrasta. Etu voimassa uusille vuokrasopimuksille.

Huoletonta vuokra-asumista Kirkonkylältä keskustan tuntumassa

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Kirkonkylältä viihtyisällä asuinalueella, lähellä Klaukkalan keskustaa. Tässä valoisassa asunnossa on kauniit vaaleat pinnat ja tarittavat kodinkoneet. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa kerrostalokodissa on miellyttävä vaalea laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Ranskalainen parveke antaa avaruutta tilaan. Säilytystilaa löytyy komeroista sisään tultaessa.

Arkea sujuvoittavat laadukkaat kodinkoneet, kuten uuni ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen lattialämmitys pitää jalat lämpiminä kylpyhuoneessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Jessica Fiebeck
jessica.fiebeck@joo-kodit.fi
+358400212748(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Nurmijärven Venla

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image