nokia > 
a-124
Joulukuu 0 €

Nansonkatu 9 A124

1h+k+kph+r.parv
Rent €
499/month
Area
26,5 m²
Floor
2/9
Year of construction
2021
Available from
2022-12-01
Deposit
€0
Moderni yksiö Nokian rautatieaseman läheisyydestä

Huoletonta vuokra-asumista Nokian Asemanseudun uudella asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Nokialla. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Nokian Värjäämö sijaitsee Nokian asemanseudun uudisalueella. Nokian palvelut ovat kävelymatkan päässä. Talolta on vain muutaman sadan metrin matka rautatieasemalle, josta matka taittuu nopeasti Tampereen tai vaikkapa Porin suuntaan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2021 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät. Ranskalaisen parvekkeen molemmat ovet aukeavat sisäänpäin, jolloin voit nauttia ihanista kesäkeleistä kotisohvaltasi! Säilytystilaa löytyy eteisen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Taloyhtiössä turvallinen iLOQ-lukitus

Digitaalisen iLOQ-lukituksen ansiosta voit muuttaa uuteen kotiin huolettomin mielin.

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot ovat sijoitettu kätevästi talon ala- ja ullakkokerrokseen. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Talojen sisäpihalla on myös leikkialue. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Taloyhtiö on savuton sekä esteetön. Sisäpihan puoleiselta ovelta pääsee kulkemaan helposti pyörätuolin kanssa.

Tolpallisia autopaikkoja on saatavilla jonotuksen kautta takapihalta tai Nanson puolelta. Kysy tarkempi autopaikkatilanne vuokraajalta!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Monika
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 212 398(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Nokian Värjäämö

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image