a-10
Etu -50%

Tarutie 32 A10

2h+k+kph+vh+l.parv
Rent €
739/month
Area
38 m²
Floor
2/2
Year of construction
2022
Available from
Not available
Deposit €
0
Kaunis ja valoisa yksiö toisesta kerroksesta

Uusi kotisi viihtyisässä Laajakalliossa

Olisiko uusi kotisi viihtyisässä Kirkkonummen Laajakalliossa? Uudiskohde Kirkkonummen Saaga on valmistunut kevättalvella 2023.

Kirkkonummen viihtyisä Laajakallio sisältää kaiken mitä asuinalueelta voi toivoa – rauhaa, vehreyttä, palveluita ja hyvät liikenneyhteydet. Kaikki keskeiset palvelut, kuten päiväkoti, alakoulu ja ruokakauppa ovat lähettyvillä. Taloyhtiön lähellä myös koirapuisto. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita.

Sujuvat liikenneyhteydet takaavat myös helpot siirtymiset. Tolsan juna-asemalle matkaa on 600 m: junamatka Helsinkiin kestää 39 minuuttia ja Kirkkonummen keskustaan vain pari minuuttia. Autolla pääset liittymään Länsiväylälle kätevästi. Kirkkonummen keskustaan hurautat minuuteissa, Helsingin keskustaan puolessa tunnissa.

Avulias Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Modernit materiaalivalinnat ja ekologiset energiaratkaisut

Asunnon rauhallinen värimaailma on vaalea ja raikas. Ruutukuvioitu laminaattilattia ja vaaleat seinät antavat tilaa luoda tästä asunnosta omannäköisen kodin. Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja lisäksi ikkunat on varusteltu verhokiskoin, jotka peitetään etupaneelilla.

Asumismukavuutta tuo vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa tiloissa ja asuntokohtaisesti ohjattava koneellinen ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla. Lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen maalämpö.

Asunnon keittiössä on valmiina liesi, uuni, astianpesukone sekä jääkaappipakastin.

Kylpyhuoneesta löytyy paikka omalle pyykinpesukoneelle sekä suihkut, jotka ovat laadukkaat ja vettä säästäviä. Kylpyhuoneessa on allas- ja peilikaappi. Seinät sekä lattia on laatoitettu.

Lasitettu parveke on mukava lisähuone keväästä pitkälle syksyyn. Parvekkeella on valmiina parvekematto.

Ulko-oven varusteina valmiina ovikello sekä ovisilmä.

Nauti taloyhtiön laadukkaista palveluista sekä Joo. Arenan asukaseduista

Taloyhtiön viihtyisässä saunassa saat nauttia löylyistä veloituksetta.

Taloyhtiön pihalta löytyy lämpötolpallisia autopaikkoja katoksesta. Varaa itsellesi oma paikka!

Taloyhtiön laajakaista on 100 M Elisan nettiyhteys, jonka saat itsellesi aktivoitua Elisan asiakaspalvelusta. Tämä yhteys sisältyy mediamaksuun, joka on 10 € / kk.

Käytössäsi yhteisinä tiloina on ulkoiluvälinevarasto, jossa voit kätevästi säilyttää vaikka pyörääsi. Lisäksi asunnolla on oma, lukittava häkkivarasto.

Joo Areenalla pääset liikkumaan edullisemmin Joo kotien asiakkaana.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Kirkkonummen Saaga

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image