suorama > 
b-55

Ristitie 2 B55

2h+k+kph+piha
Rent €
620/month
Area
39,5 m²
Floor
1/7
Year of construction
2016
Available from
Not available
Deposit
€0
Ihastuttava kaksio Suoraman palveluiden läheisyydessä

Huoletonta vuokra-asumista luonnonläheisellä Suoramalla##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Kangasalan Suoramalla! Tässä avarassa ja valoisassa kaksiossa ilahduttavat laadukas varustelu oma piha. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Kangasalan Kurrenvara sijaitsee erinomaisella sijainnilla. Perheelle tärkeät palvelut ovat lähellä: kauppa aivan vieressä, ja koululle sekä päiväkodille on vain pieni kävelymatka. Kirkkoharjun upeat ulkoilureitit ja hiihtoladut sijaitsevat aivan lähietäisyydellä. Bussipysäkkikin on noin 100 metrin päässä ja julkisilla pääsee näin ollen myös helposti vaikkapa Tampereen keskustaan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2016 valmistuneessa kerrostalokodissa on avara pohjaratkaisu. Asunnossa on laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmästä on käynti omalle pienelle pihalle. Makuuhuoneen ja olohuoneen erottaa liukuovi. Säilytystilaa löytyy sekä eteisen, että makuuhuoneen kaapistoista.

Arkea sujuvoittavat keittiötilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, astianpesukone ja jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Asuntojen lämmityksenä on termostaatein ohjattu vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä olevat lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevan omassa rakennuksessaan taloyhtiön piha-alueella. Pyörävarasto sekä lastenvaunuvarasto on sijoitettu talon ensimmäiseen kerrokseen, josta on helppo hakea ja viedä pyörät sekä vaunut suojaan. Talojen sisäpihalla on leikki- ja oleskelualue. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Sanna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400 213 067(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Kangasalan Kurrenvara

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image