a-25

Kirkkojärventie 6 A25

1h+k+kph+r.parv
Rent €
479/month
Area
22,5 m²
Floor
3/10
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Viihtyisä yksiö Kangasalan keskustasta

Huoletonta vuokra-asumista Kangasalla##

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Kangasalla! Tässä avarassa ja valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä upea ranskalainen parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Asunto Oy Kangasalan Kuohunlähde sijaitsee keskustassa, palveluiden läheisyydessä. Samassa talossa sijaitsee uimahalli saunoineen ja kuntosaleineen. Erinomaiset kulkuyhteydet niin autolla kuin bussillakin Tampereen suuntaan.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on avara pohjaratkaisu. Asunnossa on laminaattilattia ja valkoisiksi maalatut seinät. Avokeittiön ja olohuoneen yhteydessä kaunis kaksiovinen ranskalainen parveke. Säilytystilaa löytyy eteisenkaapistoissa sekä keittiökaapeissa.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat liesitaso, erillisuuni astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle. Asuntojen lämmityksenä on vesikiertoinen lattialämmitys.

Taloyhtiössä hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä huoneistokohtaiset irtaimistovarastot.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Sanna Vääränen
sanna.vaaranen@joo-kodit.fi
+358400 213 067(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Kangasalan Kuohunlähde

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image