jyska > 
a-25

Äijäläntie 23 A25

1h+k+alk+kph
Rent €
499/month
Area
27 m²
Floor
4
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Neljännen kerroksen heti vapaa Joo Koti upealta Jyskän alueelta

Huoletonta vuokra-asumista luonnonläheisellä Jyskän alueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Jyskässä! Tässä neljännen kerroksen yksiössä ilahduttaa käytännölliset ratkaisut .JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Jyväskylän Väinölän Niittykukka sijaitsee ihastuttavalla sijainnilla. Talo sijaitsee päättyvän tien varrella, vain 60 meterin päässä Päijänteen rannasta. Upeasta ympäristöstä voi nauttia viihtyisällä ja tilavalla oleskelupihalla tai läheisessä Seppä Högmanin leikki- ja ulkoilupuistossa.

Tämän kodin sijainti on täydellinen ihmiselle, joka arvostaa kauneinta suomalaista järvimaisemaa liikuntamahdollisuuksineen. Ulkoilua ja liikuntaa harrastavalle Äijäläntie sijaitsee unelmapaikalla, sillä lähistöllä sijaitsee Jyväsjärven kiertävä rantaraitti. Lähikauppa, kuntokeskus, päiväkoti ja Viherlandian puutarhaliike ovat noin kolmen kilometrin etäisyydellä, joten asioille ei aina tarvitse lähteä keskustaan saakka. Niin ikään Kuokkalan keskustan sekä Seppälän kauppakeskittymän palvelut ovat kivenheiton päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2020 valmistuneessa kompaktissa kerrostalokodissa on tehokas pohjaratkaisu. Modernissa asunnossa on laadukkaat, vaaleat pinnat sekä mainio varustelutaso. Asunnossa on laminaattilattia sekä valkoisiksi maalatut seinät.

Keittiössä jääkaappipakastin, liesituuletin, keraaminen liesi, erillisuuni, astianpesukone sekä mikrovaraus. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on tilaa 60 cm leveälle, edestä täytettävälle pyykinpesukoneelle. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Esteetön taloyhtiö, jossa hyvät varastotilat

Taloyhtiön suunnittelussa on erityisesti huomioitu energiatehokkuus, mikä näkyy A-luokan energiatehokkuutena!

Huoneistokohtaiset irtaimisto- sekä ulkoiluvälinevarastot on sijoitettu kätevästi talon alakerrokseen, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Taloyhtiön sisäpihalla on leikki- ja oleskelualue.

Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Vuokrattavissa myös autopaikka, kysy ajantasainen vuokraustilanne vuokraajalta!

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Sanna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213067(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Jyväskylän Väinölän Niittykukka

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image