a-17

Kalasatamankatu 9 A17

2h+k+kph+viherh
Rent €
1300/month
Area
41 m²
Floor
7
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit
€0
Redin Majakassa vapautumassa yksiö upeilla näkymillä!!

Huoletonta vuokra-asumista Kalasataman tornitalossa

Asunnon kuvat tulossa sen vapauduttua.

Hyvällä pohjalla varustettu huippumoderni kaksio vuokrattavana Redin Majakasta. Asunto sijaitsee palvelujen sykkeessä ja metro, sekä bussireittien välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin rauhallisesti 7. kerroksessa.

Kaunis vaaleapintainen asunto on varustettu suurilla ikkunoilla, ja laadukkailla kodinkoneilla. Asuntokohtainen lämmitys ja jäähdytys.

Todella kattavat taloyhtiön palvelut

Ylimmässä kerroksessa on yhteistilakerros, jossa on yhteiskäytössä oleva terassi, klubitilat ja sauna. Pihakansitasolla 5. ja osin 6. kerroksessa on yhteinen piha-alue, klubitila, leikkitila, ostosvarasto, talosaunaa, talopesula, ulkoiluvälinevarastoja, pyörähuoltotila, lastenvaunuvarasto, jätehuone ja tekniset tilat. Taloyhtiössä on oma aulapalvelu, joka toimii arjen apuna.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Jessica
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400212748(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Helsingin Redin Majakka

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image