hatila > 
a-45

Aulangontie 1 C A45

1h+k+kph+r.parv
Rent €
590/month
Area
29 m²
Floor
6/7
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit €0
0 €
Viihtyisä yksiö lähikaupan kupeessa

Huoletonta vuokra-asumista Hätilässä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Hätilässä, oman lähikaupan naapurissa! Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat tilava pohjaratkaisu, laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. JooKoteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Hämeenlinnan Verka sijaitsee erinomaisella sijainnilla, Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Lähikauppaa ei tarvitse etsiä kauempaa, kuin oman talon kupeesta. Rautatieasemalle matkaa on kävellen noin 700 metriä, joskin myös autolla kulkeminen on Hätilästä todella helppoa.

Hämeenlinnan keskustan ravintolat ja palvelut tavoitat kävelymatkan päästä. Kulttuurinystäviä puolestaan hemmottelee Verkatehtaan tapahtumatalo, jossa pääsee elokuviin ja konsertteihin. Asunnot sopivat myös lapsiperheille, sillä Ortolan koulu ja päiväkoti sijaitsevat talosta sadan metrin säteellä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa, tilavassa kerrostalokodissa on järkevä pohjaratkaisu sekä ranskalainen parveke. Ranskalaisen parvekkeen myötä voit nauttia kesäkeleistä kotisohvaltasi! Ikkunat ja parveke ovat etupihan suuntaan.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen lattialiesi, liesituuletin, mikroaaltouunivaraus, tiskikone sekä jääkaappipakastin. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle pyykinpesukoneelle sekä kuivausrummulle. Lämmityksenä on termostaatein ohjattu, kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: maksuttomat saunavuorot sekä taloyhtiöpesula

Talon asukkaana pääset nauttimaan maksutta taloyhtiösaunan löylyistä. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevasta saunasta on ihastuttavat näköalat Hämeenlinnan keskustan suuntaan ja saunomisen ohessa voit vilvoitella lasitetulla parvekkeella! Talon yhteinen pesutupa on niin ikään asukkaille maksuton.

Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot löytyvät huoneistosta riippuen joko ensimmäisessä, tai ullakkokerroksessa. Pyörävarastot ovat sijoitettu kätevästi talon alakerrokseen, josta on helppo hakea ja viedä niin tavarat, kuin pyörätkin suojaan. Taloyhtiön sisäpihalla on leikki- ja oleskelualue. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys.

Tolpallisia autopaikkoja on saatavilla jonotuksen kautta taloyhtiön pihalta. Kysy tarkempi autopaikkatilanne vuokraajalta!

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys
  • Saunaosasto
  • Pesutupa
  • Varastotilat
  • Ulkoiluvälinevarasto

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Contact us

Is there something you’d like to ask about an apartment or neighbourhood? Do you want to view an apartment before applying? If you answered Joo, call or email our representative.
Maarit Elo
maarit.elo@joo-kodit.fi
+358400213045(Weekdays from 9 a.m. to 3 p.m)
Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

As Oy Hämeenlinnan Verka

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image