espoo > 
a-18

Runoratsunkatu 3 A18

2h+k+kph+l.parv
Rent €
899/month
Area
41 m²
Floor
5/16
Year of construction
2019
Available from
Not available
Deposit €
0
Huoleton ja moderni kaksio palveluiden ääreltä

Huoleton kaksio lasitetulla parvekkeella Espoon Vermonniityssä

Tästä upea koti rauhallisella sijainnilla lähellä Sellon monipuolisia palveluita.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi

Vermonniitty on uusi elämänmakuinen asuinalue aivan Leppävaaran tuntumassa, keskellä kaikkea. Täältä on lyhyt matka kaikkialle ja aina helppo tulla kotiin. Vermonniitty myös yllättää, sillä sen naapureina ovat merellinen ja historiallinen miljöö, loistavat palvelut ja liikenneyhteydet. Merta, puistoalueita ja kaupungin sykettä. Kaikkea oikeassa suhteessa. Päivittäistavarakauppa löytyy aivan naapurista, ja isommille ostoksille, Kauppakeskus Selloon, on matkaa kilometrin verran. Siellä̈ ovat kaikki tarvittavat palvelut niin arkeen kuin juhlaan: marketit, erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja elokuvateatteri.

Espoon Piruetti on vuonna 2019 valmistunut 16-kerroksinen kerrostalo, jossa meillä on tarjolla yksiöitä sekä kaksioita kokoluokassa 28,5-44m2.

Ajattomat ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, laadukas parketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisen komeroista. Kylpyhuoneessa on keraaminen laatta ja paikka pyykinpesukoneelle. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet; keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen keittotaso ja erillinen kalusteuuni sekä jääkaappi-/pakastin että astianpesukone.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: sauna ja hyvät varastotilat

  • Sauna
  • 10M Elisan taloyhtiön laajakaista
  • Irtaimistovarasto
  • Kuivaushuone

Taloyhtiöllä on oma saunaosasto. Muita yhteiskäytössä olevia tiloja ovat muun muassa: ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot, kuivaushuone, väestönsuoja ja lastenvaunuvarasto. Mediamaksuun sisältyy taloyhtiön 10 M laajakaista.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Voit vuokrata asunnon myös videoesittelyllä tai kokonaan ilman näyttöä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Piruetti

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image