espoo > 
b-72

Tyyrpuuri 2 B72

1h+k+kph+parv
Rent €
699/month
Area
29 m²
Floor
5
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit
€0
Viidennen kerroksen huippu asunto Saunalahdesta

Huoletonta vuokra-asumista Saunalahden luonnonläheisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Saunalahden viihtyisällä asuinalueella. Tässä neljännen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Luonnonläheinen Saunalahti sijaitsee kattavien palveluiden äärellä. Sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan sujuvasti myös ilman omaa autoa, mm. linja-autolla (linja 164VA) vain noin puolessa tunnissa Helsingin ytimeen Kamppiin. Ison Omenan palvelut ovat autoilijalle n. 10 minuutin ajomatkan päässä.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2018 kauniiseen Saunalahteen. Luonnonläheiselle alueella on upeat lenkkeilymaastot niin metsäisessä Harmaakalliossa kuin rantamaisemissa vesistön äärellä. Taloyhtiön välittömästä läheisyydestä löytyvät neuvola, päiväkodit, koulu, kirjasto ja kauppa. Liikenneyhteydet ovat hyvät, joko omalla autolla tai julkista liikennettä hyödyntäen.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat lattialiesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, kerhohuone ja hyvät varastotilat

Tyyrpuurin vehreä ja viihtyisä piha-alue kivipuutarhoineen, nurmipeitteisine portaineen, vihervajoineen ja piknik-pöytineen kannustaa asukkaita viettämään aikaa yhdessä. Tilava saunaosasto ja kerhotila terasseineen tarjoavat nekin mahdollisuuden kokoontua yhteen naapureiden tai oman perheen kesken. Säilytystilaa tarjoaa ulkoiluvälinevarasto sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Saunaosasto

  • Varastotilat
  • Kerhohuone

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Tyyrpuuri

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image