espoo > 
b-47

Tyyrpuuri 2 B47

1h+k+kph+l.parv
Rent €
679/month
Area
33 m²
Floor
2
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit €
0
Valoisa yksiö lasitetulla parvekkeella Espoon Saunalahdessa

Moderni yksiö rauhallisesta taloyhtiöstä

Joo Kotien asukkaana nautit näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Joo-tiimi on aina apunasi ja kotimestari

Urbaani saunalahti, mutta silti kävelymatkan päässä mereltä

Espoon Saunalahti on kasvanut isohkoksi ja halutuksi asuinalueeksi Espoossa viime vuosien aikana, eikä ihme. Meri on noin kilometrin päässä ja hyvät palvelut alueella takaavat oivan asuinpaikan kaikenikäisille ihmisille. Lähellä kulkevan länsiväylän kautta kurvaat vaikka Iso-Omenan ostoskeskukseen alle kymmenessä minuutissa. Kivenlahden metroasemakin on noin 1.5 km päässä. Lähin kauppa, hiljattain uudistunut S-market oheispalveluineen sijaitsee noin 700 metrin päässä.

Taloyhtiön monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

Tyyrpuurin vehreä ja viihtyisä piha-alue kivipuutarhoineen, nurmipeitteisine portaineen, vihervajoineen ja piknik-pöytineen kannustaa asukkaita viettämään aikaa yhdessä. Tilava saunaosasto ja kerhotila terasseineen tarjoavat nekin mahdollisuuden kokoontua yhteen naapureiden tai oman perheen kesken. Säilytystilaa tarjoaa ulkoiluvälinevarasto sekä huoneistokohtaiset kellarikomerot. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Modernia kerrostaloasumista

Vuonna 2019 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat lattialiesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on liitäntä asukkaan omalle, enintään 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joten patterit eivät ole viemässä turhaa tilaa asuinneliöiltä.

Joo Kotimestari auttaa veloituksetta oman kodin laitossa, kuten taulujen kiinnittämisessä ja lamppujen asentamisessa.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja siinä on yhden kalenterikuukauden irtisanomisaika. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Vuokraan ei kuulu sähköä, joten teethän oman sähkösopimuksen valitsemasi sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Tyyrpuuri

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image