espoo > 
b-403
Ensimmäinen vuokra -50 %

Tyrskyvuori 4 B403

1h+k+kph
Rent €
609/month
Area
21 m²
Floor
4
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Moderni kaunis pikkuyksiö

Huoleton ja moderni yksiö rauhalliselta asuinalueelta

Huoletonta vuokra-asumista Kivenlahden merellisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Kivenlahden viihtyisällä asuinalueella. Tässä neljännen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Merellinen Kivenlahti sijaitsee Espoonlahdessa. Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävä parketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy keittiöstä sekä eteisen komeroista. Yhtiö on muodostunut entiseen 5-kerroksiseen hotellikiinteistöön rakennetuista asuinhuoneistoista. Yhtiön yhteistilat ja huoneistoihin kuuluvat varastotilat löytyvät kellarikerroksesta.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesitaso ja erillinen kalusteuuni, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Mukavuuslämmitykset märkätiloissa toteutetaan huoneiston mittaukseen kuuluvalla sähköllä.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, pesula ja hyvät varastotilat

Taloyhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, yhteiset saunatilat, yhteistila, kuivatushuoneet, väestönsuoja ja tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee 1. kerroksessa eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Autohalliin ajo tapahtuu luiskan kautta rakennuksen etelä- ja pohjoispäädyistä ja sen korkeus on yli 3200 mm. Vieraspaikkoja on 10 kpl ja ne sijaitsevat Tyrskyvuoren puolella katutasossa.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Autopaikkoja vuokrattavissa parkkihallista

  • Saunaosasto

  • Pesutupa

  • Kuivaushuone

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot##

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Meripuiston Ranta

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image