espoo > 
b-403

Tyrskyvuori 4 B403

1h+k+kph
Rent €
619/month
Area
21 m²
Floor
4/4
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit €
0
Moderni kaunis pikkuyksiö

Huoletonta vuokra-asumista Kivenlahden merellisellä asuinalueella

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Kivenlahden viihtyisällä asuinalueella kompaktissa, mutta mukavassa yksiössä. Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Merellinen Kivenlahti sijaitsee Espoonlahdessa. Sujuvien bussiyhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 muutosremontoidussa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävän värinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Eteisestä löytyy kaksiovinen komero säilytystilaa varten.

Yhtiö on muodostunut entiseen 5-kerroksiseen hotellikiinteistöön rakennetuista asuinhuoneistoista. Yhtiön yhteistilat ja huoneistoihin kuuluvat varastotilat löytyvät kellarikerroksesta. Jokaisessa kerroksessa on myös pesutupa, joka on asukkaiden ilmaisessa käytössä.

Arkea sujuvoittavat keittotila, joka sisältää keraamisen liesitason, jääkaapin pienellä pakastinlokerolla sekä integroidun mikroaaltouunin. Kylpyhuoneesta löytyy lattialämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, pesula ja hyvät varastotilat

Taloyhtiön jätehuone, ulkoiluvälinevarastot, yhteiset saunatilat, kuivatushuoneet, väestönsuoja ja tekniset tilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Lastenvaunuvarasto sijaitsee 1. kerroksessa eteläisen sisäänkäynnin yhteydessä. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys. Autohalliin ajo tapahtuu luiskan kautta rakennuksen etelä- ja pohjoispäädyistä ja sen korkeus on yli 3200 mm. Vieraspaikkoja on 10 kpl ja ne sijaitsevat Tyrskyvuoren puolella katutasossa.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Autopaikkoja vuokrattavissa katoksen alta suoraan sisäänkäynnin edestä

  • Saunaosasto

  • Pesutupa

  • Kuivaushuone

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Meripuiston Ranta

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image