espoo > 
b-33

Kavallinmäki 13 A B33

1h+k+kph+parv
Rent €
639/month
Area
21,5 m²
Floor
1/3
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit
€0
Parvekkeellinen yksiö heti vapaana

Moderni ja vaaleapintainen parvekkeellinen asunto uuden asukkaan käyttöön Espoon Kavallinmäessä. Asunnossa on isot ikkunat takaamassa valoisuuden, ja astianpesukone lisää asumisviihtyvyyttä. Tämä koti on heti vapaana.

Taloyhtiö valmistunut 2019

As Oy Espoon Kavallinmäki 13 A on valmistunut joulukuun lopussa 2019 Espoon Kavallimäkeen. Taloyhtiö sijaitsee kävelymatkan päässä palveluista, mm. Viherlaakson ostoskeskukseen vain noin 600m kävelymatka. Julkisen liikenteen yhteydet eri puolille pk-seutua sijaitsevat n. 100m päässä Turuntien varrella.

Asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys. Taloyhtiössä on asukkaiden käytössä oleva pesutupa ja kuivaushuone, sekä yleinen saunaosasto. Asunnossa verhokiskot, sälekaihtimet ja suihkuseinä.

Vuokrasopimuksen ehdot##

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?##

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Maaria on sinuun pian yhteydessä.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Kavallinmäki 13 A

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image