espoo > 
a-1

Kavallinmäki 13 A 1

1h+k+kph
Rent €
629/month
Area
20,5 m²
Floor
0/3
Year of construction
2020
Available from
Not available
Deposit €
0
Huoleton yksiö Espoon Kavallinmäeltä

Särmikäs yksiö erittäin korkealla huonekorkeudella takaa poikkeavan asuinkokemuksen Espoon pientalovaltaisella Kavallinmäen asuinalueella.

Joo Kotien asukkaana nautit myös näistä eduista:

  • Vuokravakuus 0 €
  • Lemmikit tervetulleita
  • Jooppi-asukassovelluksella hoidat helposti kaikki kotisi asiat
  • Kotimestari ja muu Joo-tiimi ovat aina apunasi

Asunnon läheisyydessä löytyvät perinteiset palvelut kuten kirjasto, kauppa, ravintoloita sekä apteekki, mutta ei luonnon läheisyyden kustannuksella. Nimittäin taloyhtiö sijaitsee Kavallinmäessä, jossa mahtavat ulkoilumaastot ovat aivan kotioven välittömässä läheisyydessä. Esimerkiksi Gallträskin söpölle pienelle lammelle uimapaikkoineen on matkaa vain jokunen satametrinen. Eipä luonnonläheisyyskään tarkoita sitä, että asunto on kaukana kaikesta, sillä sijainti on Turuntien varrella, josta sujuvien julkisten yhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa.

Espoon Kavallinmäki on muutosremontista vuonna 2020 valmistunut neljäkerroksinen talo, jossa meillä on tarjolla yksiöitä kokoluokassa 20,5–26,5m2.

Jugend tyyliä moderneilla vivahteilla

Jugend tyylisessä kohteessa on modernit sisustusvalinnat, suuret ikkunat, merkittävä huonekorkeus, helppohoitoinen vinyylilankkulattia sekä valkoisiksi maalatut seinät. Jokainen asunto on uniikki ja tekee kohteesta persoonallisen. Keittiön moderniin varustukseen kuuluu induktioliesi uuneineen, astianpesukone sekä jääkaappi pakastinlokerolla.

Taloyhtiön monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

  • Pesutupa
  • Saunaosasto
  • Lämmin irtaimistovarasto
  • Pyörävarasto

Espoon Kavallinmäki on muutossaneerattu asuinkäyttöön vuonna 2020. Ennen tätä rakennus toimi Meijerin toimistorakennuksena. Taloyhtiössä on oma pesutupa kuivaushuoneen kera, sekä saunaosasto kerhotiloineen. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma lämmin irtaimistovarasto. Ulkoiluväline- sekä pyörävarastot löytyvät myös talon ensimmäisestä kerroksesta. Autopaikkoja on mahdollisuus vuokrata isännöitsijän kautta saatavuuden mukaan.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Voit vuokrata asunnon myös videoesittelyllä tai kokonaan ilman näyttöä. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Anna
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213634(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Kavallinmäki 13 A

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image