espoo > 
a-34
Ensimmäisen kuun vuokra -50%

Klippinkitie 7 A34

1h+k+kph+l.parv
Rent €
699/month
Area
30,5 m²
Floor
3/3
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Kookas ja valoista yksiö

Huoletonta vuokra-asumista Kauklahden palveluiden ääreltä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Espoon Kauklahden viihtyisällä asuinalueella. Tässä kolmannen kerroksen huoneistossa on ilahduttavan laadukas varustelu. Joo Koteihin ovat myös lemmikit tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Viihtyisä Kauklahti sijaitsee Espoon länsiosassa. Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat

Vuonna 2018 valmistuneessa kerrostalokodissa on modernit sisustusvalinnat, helppohoitoinen laminaatti ja valkoisiksi maalatut seinät. Säilytystilaa löytyy asunnon kaapistoista ja kylpyhuoneessa on paikka omalle pyykinpesukoneelle.

Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen lattialiesi, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut: saunaosasto, pesula ja hyvät varastotilat

Asukkaiden käytössä oleva taloyhtiön Irtaimistovarastot ja taloyhtiön yhteistilat sijaitsevat asuinrakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Yhtiössä on talosauna, pesula ja kuvaushuone. Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys.

Taloyhtiön palvelut

  • Mediamaksuun sisältyy 10 megan nettiyhteys

  • Vuokrattavia autopaikkoja

  • Saunaosasto

  • Pesutupa

  • Kuivaushuone

  • Varastotilat

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Klippinkitie 7

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image