espoo > 
b-51
Ensimmäinen vuokra -50 %

Reviisorinkatu 8 B51

2h+k+kph+r.parv
Rent €
819/month
Area
41,5 m²
Floor
3/5
Year of construction
2018
Available from
Not available
Deposit
€0
Vaaleapintainen ihana kaksio vuokrattavissa

Kaunis ja moderni kaksio vapautuu lokakuuksi Espoon keskuksesta. Asunnossa on järkevä pohjaratkaisu ja sijainti on kätevä niin junan kuin bussilinjojen lähellä. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa.

Hyvin varusteltu keittiö sujuvoittaa arkea, ja asunnossa viihtyy hyvin pidempäänkin. Tässä kodissa on kauniit vaaleat pinnat ja helppo tuntea olevansa kotona.

Asunto on vaalea ja valoisa, kaikista ikkunoista löytyy sälekaihtimet. Asunto sijaitsee 3.kerroksessa siistissä, vain muutama vuosi sitten rakentuneessa taloyhtiössä.

Joo Koteihin ovat myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan. Ei vakuutta.

Kätevä sijainti

Sujuvien bussi- sekä junayhteyksien ansiosta pääset liikkumaan kätevästi myös ilman omaa autoa. Koiranomistajille ja lenkkeilijöille löytyy paljon hyviä ulkoilumaastoja. Espoon keskuksen runsaat palvelut, koulut, kuntosalit, kirjasto ja uimahalli ovat aivan kävelyetäisyydellä.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Rent
Services nearby
Transport links nearby
image

How can I help you?

If you need help with the booking, please get in touch. Do you want to see the apartment? Please book it first and we'll contact you about a viewing.
Aleksei
vuokraus@joo-kodit.fi
+358400213655(Weekdays from 9 a.m. to 4 p.m)

As Oy Espoon Fortuna

image

Didn't find what you were looking for?

Contact us and our rentals team will make sure you can move in to your new home as fast and easily as possible.
image