Etusivu > 
vantaa > 
d-7

Kulorastaantie 3 D7

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
629 € / kk
Pinta-ala
26 m²
Kerros
2/2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Vakuus
0 €
Upea yksiö toisesta kerroksesta

Loistavaa vuokra-asumista Kulomäessä

Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisäävät entisestään miellyttävä mukavuuslattialämmitys kylpyhuoneessa sekä ranskalainen parveke.

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan.

Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet toimivat heti kodin portin pielestä alkaen, josta on suorat bussiyhteydet niin Korsoon, Tikkurilaan kuin Rautatientorillekin saakka. Yhteydet Kulomäen ja Korson palveluihin toimivat loistavasti, liikut sitten kävellen, pyöräillen, autoillen tai julkisilla. K-kauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat kaikki 500 metrin säteellä.

Fiksut neliöt

Kulorastaan yksiöt ovat 26m2 kokoisia joihin valo suorastaan tulvii. Eteinen on mukavan kokoinen ja asunnossa on moderni avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla. Kaiken kruunaa lattialämmitys, joka säästää lattiapinta-alaa pattereilta.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

  • Irtainvarasto
  • Pihasauna
  • Leikkipaikka
  • Pienviljelypuitteet
  • Autopaikkoja saatavuuden mukaan

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Kulorastas

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image