Etusivu > 
vantaa > 
kivisto
Vuokra-asunnot Kivistö Vantaa

Vuokra-asunnot Vantaan Kivistössä

Vantaan Kivistöstä löydät Joo Kotien viihtyisiä vuokra-asuntoja. Uudella ja modernilla asuinalueella ilahduttavat persoonallinen arkkitehtuuri sekä kauppakeskus Kiviksen kattavat palvelut. Kiviksestä löydät kaiken tarpeellisen mukavaan arkeen, kuten ruokakaupat, kuntokeskuksen, kirjaston ja terveysaseman. Kahviloissa ja ravintoloissa voit hengähtää ja tavata ystäviäsi kahvikupposen äärellä. Kivistössä viihtyvät myös lapsiperheet, sillä täällä on useita päiväkoteja sekä koulu.

Kivistöstä kuljet minne vain

Joo Kotien vuokra-asunnot sopivat erityisesti matkustelusta nauttivalle, sillä Kivistöstä pääset lentoasemalle junalla vain kymmenessä minuutissa. Muutenkin kulkeminen on helppoa, sillä Kehäradan kulkiessa Kivistön läpi julkiset liikenteen palvelut ovat erinomaiset. Kivistössä sijaitsee myös Joo Kotien toimisto - tervetuloa piipahtamaan!

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Kivistössä käytettävissäsi on Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.