Etusivu > 
vantaa > 
a-25
Ensimmäinen vuokra 0 €

Ajolenkki 11 A25

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
699 € / kk
Pinta-ala
26 m²
Kerros
4/6
Rakennusvuosi
2021
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Uusi yksiö alkovella ja ranskalaisella parvekkeella

Rauhallisen elämän koti päättyvän tien päädyssä

Ajolenkin kolmesta kerrostalosta muodostuva moderni kokonaisuus sijaitsee päättyvän tien päädyssä, josta pääset suoraan lenkkipolulle sekä maastoon. Tähän yksiöön myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Keimolanmäessä nautit niin luonnonrauhasta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä. Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa, ja taloyhtiössä on tarjolla autopaikka jokaiselle asunnolle. Kivistön palvelut ovat lähellä, ja päiväkotikin sijaitsee vain 400 m päässä.

Skandinaavisen vaaleat sisustusvalinnat

Vuoden 2021 toisella puoliskolla valmistuneissa kerrostalokodeissa on ihanan suuret ikkunat. Valoisuutta tuovat vaaleat värit sekä seinissä että kodinkoneissa, mutta myös kevyen harmaa laminaattilattia. Neljännen kerroksen asunto on varustettu ranskalaisella parvekkeella, josta kauaskantoiset näkymät.

Sujuvan arjen takaa moderni, astianpesukoneella varustettu keittiö. Jääkaapissa on pakastinlokero ja lattialiesikin on täysikokoinen. Tilava kylpyhuone on laatoitettu ihanilla, isoilla valkoisilla laatoilla. Sinne mahtuu myös kaikenkokoiset ja muotoiset pesukoneet. Talon ympärillä olevista parkkipaikosta osa on katollisia. Myös sähköautoille löytyy omia eTolppia.

Arjen luksuksena nopea netti ja ilmainen sauna

Jokaiseen asunnon mediamaksuun sisältyy 100 megan netti. Käytössä on yhteissauna, johon teet kätevästi varauksen suoraan netistä. Asunnon sekä rappukäytävän ovet ovat varustettu turvallisuutta parantavilla iLOQ-avaimilla. jokaiselle taloudelle löytyy oma varastotila ja rappukäytävissä on säännöllisesti päivittyvät digitaaliset infotaulut. Talosta löytyy myös tilava kuivaushuone.

  • Nopea netti
  • iLOQ-avaimet
  • Savuton taloyhtiö
  • Ilmainen sauna

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Vantaan Ruutulippu

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image