Etusivu > 
vantaa > 
keimolanmaki
Vuokra-asunnot Keimolanmäki Vantaa

Vuokra-asunnot Vantaa Keimolanmäki

Keimolanmäen asuinalue sijaitsee Vantaalla, vilkkaan Hämeenlinnanväylän länsipuolella. Sieltä löydät Joo Kotien kodikkaita vuokra-asuntoja, joilta liikut kätevästi sinne, minne haluatkin. Esimerkiksi Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa. Pääset vuokrakodistasi helposti myös vajaan parin kilometrin päässä sijaitsevalle Kivistön juna-asemalle joko kävellen tai bussilla. Kivistöstä junat kuljettavat muun muassa lentokentälle ja Helsingin keskustaan.

Kivistössä sinua palvelee myös uusi kauppakeskus Kivis, josta löydät muun muassa ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, kuntokeskuksen, kirjaston ja terveysaseman.

Täydelliset kotikulmat retkeilyn ystäville

Jos haluat luonnon helmaan, lähde retkelle läheiselle Petikon ulkoilualueelle. Sieltä löydät Keimolan Isosuon upean suomaiseman, joka on vertaistaan vailla.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Keimolanmäessä käytettävissäsi on Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.