Etusivu > 
vantaa > 
as-oy-vantaan-ruutulippu

Vantaan Ruutulippu

Ensimmäinen vuokra 0 €

Vantaan Ruutulippu

Ajolenkki 11, Vantaa
  • Valmistunut 07/2021
  • 1-2 h: 26-45 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Parveke tai ranskalainen parveke

Keimolanmäkeen vuonna 2021 valmistunut Vantaan Ruutulippu tarjoaa 97 valoisaa ja modernia asuntoa yksiöistä kaksioihin. Kolmesta kerrostalosta muodostuva moderni kokonaisuus sijaitsee päättyvän tien päädyssä.

Kodissasi saat nauttia laadukkaista pinnoista sekä moderneista materiaalivalinnoista. Käytössäsi on myös oma irtaimistovarasto sekä taloyhtiön yhteinen sauna.

Luonnon lähellä, hyvillä yhteyksillä

Keimolanmäessä nautit niin lähiluonnosta kuin hyvistä yhteyksistä. Kun kaipaat rauhaa ja luontoa, Petikon luonto- ja virkistysalue naapurissasi tarjoaa juuri sitä.

Hämeenlinnanväylälle ajat vain muutamassa minuutissa. Pääset vuokrakodistasi helposti myös vajaan parin kilometrin päässä sijaitsevalle Kivistön juna-asemalle joko kävellen tai bussilla. Kivistöstä junat kuljettavat muun muassa lentokentälle ja Helsingin keskustaan. Kivistössä sinua palvelee myös uusi kauppakeskus Kivis, josta löydät muun muassa ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita, kuntokeskuksen, kirjaston ja terveysaseman.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.