Etusivu > 
turku > 
a-30
Ensimmäinen vuokra -50 %

Elin Sågerin kuja 1 A30

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
599 € / kk
Pinta-ala
24,5 m²
Kerros
3/6
Rakennusvuosi
2021
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Kaunis ja valoisa kalustettu yksiö modernista taloyhtiöstä

Huoletonta vuokra-asumista kalustetussa kodissa Turun Herttuankulman uudella asuinalueella ##

Maksat ainoastaan kalusteista vuokran päälle 99 EUR / kk.

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Turussa. Tässä valoisassa yksiössä ilahduttavat laadukas varustelu sekä ranskalainen parveke. Joo Koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita. Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

As Oy Turun Montana sijaitsee sataman lähellä, 1 km päässä Turun Linnasta. Turun keskustan palveluihin matkaa 2,8 km, Turun keskustaan bussilla matka kestää n. 14 min. Talot on rakennettu uudelle, kehittyvälle asuinalueelle.

Modernit ja raikkaat sisustusvalinnat ##

Vuonna 2021 valmistuneessa kerrostalokodissa on ihanat suuret ikkunat, miellyttävät parkettilattiat ja valkoisiksi maalatut seinät – yhdellä tehosteseinällä. Säilytystilaa löytyy eteisen komeroista sekä käytännöllisesti suunnitellusta kylpyhuoneesta.

Joo+ kalusteet ovat sisustussuunnittelijan Joo Koteihin valitsemia kalusteita. Joo+ Kodissa on valmiiksi kodin isoimmat kalusteet. Kalusteet ovat kodissasi muuttaessasi sisään ja vuokrasuhteesi päätyttyä ne jäävät asuntoon. Lusikat, peiton ja viherkasvit saat valita ihan itse ja tehdä kodistasi omannäköisesi. Kalusteet ovat kodissasi muuttaessasi sisään ja vuokrasuhteesi päätyttyä ne jäävät asuntoon. Arkea sujuvoittavat keittotilan laadukkaat integroidut kodinkoneet, joihin lukeutuvat keraaminen liesi, uuni-mikroyhdistelmä, astianpesukone ja jääkaappi pakastinlokerolla. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on 60 cm leveä edestä täytettävä pyykinpesukone. Vesikiertoinen, seinäpaneelista ohjattava kaukolämpöön liitetty lattialämmitys pitää jalat lämpiminä myös talvisin. Kylpyhuoneessa on ns. sähköinen lattian mukavuuslämmitys.

Taloyhtiössä turvallinen iLOQ-lukitus ##

Asukkaiden käytössä olevat irtaimistovarastot löytyvät viereisestä autohallista. Pyörävarasto sijaitsee omana tilanaan taloyhtiön piha-alueella, josta on helppo hakea ja viedä pyörät suojaan. Mediamaksuun sisältyy 100 megan nettiyhteys. Taloyhtiö on esteetön.

Auto lainaan? Joo'o. Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan. Yhteiskäyttöautot sijaitsevat Turun Herttuankulman parkkihallissa 2. kerroksessa.

Pysäköinti mahdollisuuksia on autohallissa.

Joo Work. Tilaa ajatella

Joo Kotien asukkaana saat käyttää veloituksetta Herttuankulman viihtyisää Joo Work -työskentelytilaa. Kun kaipaat tilaa ajatella, työskennellä tai opiskella, ota suunnaksi Joo Work.

Vuokrasopimuksen ehdot ##

Joo+ sopii sinulle, kun etsit kalustettua asuntoa vähintään 6 kuukaudeksi, eli sopimuksella on kuuden kuukauden sitoutuminen. Sen jälkeen vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Varaa asunto itsellesi klikkaamalla "Vuokraa asunto" ja muuta uuteen huolettomaan kotiisi! Varausta tehdessä voit kertoa meille, haluatko käydä asuntonäytöllä ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian varauksesi vastaanottamisen jälkeen.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Turun Montana

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image