Etusivu > 
porvoo
Vuokra-asunnot Porvoo

Vuokra-asunnot Porvoo

Huoletonta vuokra-asumista Porvoossa

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Persoonallinen Porvoo on kiva kotikaupunki. Siellä asukkaille on tarjolla monipuolisesti kulttuuria ja palveluita, unohtamatta liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Joo Kodeilta löydät erikokoisia vuokra-asuntoja huolettomaan asumiseen.

Vanha Porvoo sekä vetovoimainen jokiranta ihastuttavat

Porvoo on tunnettu tunnelmallisesta Vanhasta Porvoosta, jonka historialliset rakennukset vievät vierailijan aikamatkalle menneisyyteen. Siellä punamultaiset ranta-aitat, taidegalleriat, pienet putiikit sekä makeisten ja jäätelön tehtaanmyymälät kutsuvat viettämään aikaa ja maistelemaan paikallisia herkkuja.

Myös Porvoon jokiranta ja sen idyllinen ympäristö houkuttelevat asukkaita ja matkailijoita pysähtymään hetkeen ja hengähtämään, erityisesti kesäisin. Iso Linnanmäelle kiipeäjät palkitaan huikealla näkymällä 1600-luvulla rakennetulle Porvoon tuomiokirkolle ja jokimaisemiin.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Kaikissa Porvoon taloyhtiöissämme on käytössä ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.