Etusivu > 
oulu > 
a-39

Mallastie 20 A39

2h+k+kph+r.parv
Vuokra
689 € / kk
Pinta-ala
33,5 m²
Kerros
5/8
Rakennusvuosi
2022
Vapautuu
1.6.2022
Takuuvuokra 0 €
0 €
Viidennen kerroksen uudenkarhea kaksio

Uuteen kotiin kesäksi 2022

Asunto Oy Oulun Sokurin Hyve on Oulun Toppilansalmeen kesällä 2022 valmistuva kerrostalo, johon tulee kauniita ja moderneja kaupunkikoteja. Toppilansalmi on uudehko ja siisti asuinalue meren läheisyydessä. Lähelläsi on hyvät ulkoilumahdollisuudet ja liikuntakeskus Nallisport lyhyen matkan päässä, kuten myös Nallikarin hiekkaranta. Keskustaan ja Linnanmaan korkeakoulujen kampukselle on alle 4 kilometriä. Tämän matkan taittaa näppärästi pyörällä, bussilla tai omalla autolla.

Joo Koteihin lemmikit ovat tervetulleita ja Joo-tiimi on apunasi koko vuokralla asumisesi ajan.

Moderneja asuntoja meren läheisyydestä

Keittotilassa erillisuuni, liesitaso, jääpakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuoneessa on tila 60 cm leveälle pyykinpesukoneelle. Asunnoissa on joko lasitettu parveke tai ranskalainen parveke.

Uudenkarheasta talosta oma koti

Asukkaiden käytössä kellarikerroksessa jokaiselle asunnolle oma häkkivarasto ja yhteisessä käytössä kuivaushuone sekä saunatilat. Taloyhtiö on esteetön ja savuton. Mediamaksuun sisältyy 100 MB nettiyhteys Telialta.

Autopaikat: Autohallipaikka 49 € / kk. Kysy autopaikkojen saatavuus erikseen asunnon vuokraajalta.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Oulun Sokurin Hyve

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image