Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-tervapaasky

Oulun Tervapääsky

Oulun Tervapääsky

Lintulammentie 11
  • Valmistunut 12/23
  • 1-3 H: 26-51,5 m²
  • Lemmikit tervetulleita
  • Joo Kotimestari apunasi
  • Pesutupa ja täyssähköinen yhteiskäyttöauto käytettävissäsi

Huoleton vuokrakoti idyllisellä Karjasillalla

Tervetuloa Oulun Tervapääskyyn, missä asuminen on vaivatonta ja kaikki tarvittavat palvelut ovat käden ulottuvilla. Täällä voit nauttia rauhallisesta ympäristöstä ja samalla olla lähellä kaupungin sykettä. Aivan lähelläsi sijaitsevat kattavat palvelut, jotka tekevät arjestasi huoletonta. Kävelet alle 5 minuutissa lähikauppaan ja alle 10 minuutissa Lidliin tai K-Supermarkettiin. Kun suuntaat Oulun keskustaan, matkaa on vain muutama kilometri. Lyhyen matkan päässä odottavat kaupungin monet mahdollisuudet.

Urbaanin tyylin pintamateriaalit, pesula ja älykäs energiajärjestelmä

Asunnoissamme ihastut urbaaniin tyyliin valittuihin pintamateriaaleihin, jotka tuovat modernia ilmettä kotiisi. Lisäksi taloyhtiöstämme löytyy käytännöllinen pesula ja yhteiskäyttöauto, jotka helpottavat arkea entisestään. Täällä apunasi on myös Joo Kotimestari. Hän hoitaa pienet askareet puolestasi – kiinnittää taulut ja peilit ja asentaa kattovalaisimet. Sinun tarvitsee vain ottaa rennosti, kun Joo Kotimestari huolehtii lopusta. Kuinka kätevää!

Tähän A-energialuokan taloyhtiöön on kehitetty uudenlainen alue-energiajärjestelmä, joka hyödyntää kaukolämmön paluulinjan hukkaenergiaa. Talvella sillä lämmitetään asuntoja ja kesällä viilennetään niitä. Tämä tarkoittaa, että energiatehokkuus on osa sinunkin arkeasi!

Huoletonta vuokra-asumista