Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-kiuru

Oulun Kiuru

Oulun Kiuru

Lintulammentie 15 A, Oulu
  • Valmistunut 07/2023
  • 1-3H: 26,5-49 m²
  • Asunnoissa lasitettu tai ranskalainen parveke
  • Yhteiskäyttöauto käytössäsi
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Karjasillalla

Löytyisikö uusi vuokrakotisi Oulun Karjasillan idylliseltä asuinalueelta? Oulun Kiurussa voit valita itsellesi mieluisimman kodin yksiöiden, kaksioiden ja kolmioiden joukosta. Taloyhtiö on osa Karjasillan Kulman viihtyisää asuinkorttelia.

Asukkaita hemmottelevat viihtyisä saunaosasto ja korttelin yhteiskäyttöauto, jota voit varata omiin menoihisi. Pyöräilijät on otettu huomioon pyörän huollolle ja pesulle omistetulla tilalla, jossa pyörää kelpaa korjailla. Taloyhtiössä hyödynnetään uusiutuvaa energiaa, jota tuotetaan katolla makaavilla aurinkopaneeleilla.

Palveluita ja luontoa kävelymatkan päässä

Karjasillalla asustavalle elämään huolettomuutta luovat kattavat palvelut ja luonnonläheisyys. Lähikauppaan kävelet alle 5 minuutissa ja Lidliin tai K-Supermarkettiin alle 10 minuutissa. Mikäli houkuttelee lähteä Oulun keskustaan, on sinne matkaa vain pari kilometriä. Luontokin on lähellä, kun taloyhtiöltä pääset näppärästi läheiselle Lintulammelle. Sieltä löydät kivoja reittejä ja polkuja, jotka sopivat ulkoiluun niin koiran kanssa kuin ilman.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti