Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-hohto

Oulun Hohto

Oulun Hohto

Lekatie 7, Oulu
  • Uudiskohde, valmistunut 9/23
  • 1-3 H: 26,5-52,5 m²
  • Käytössäsi sähköllä kulkeva yhteiskäyttöauto
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Karjasillalla

Oulun Karjasiltaan on valmistunut uusia Joo Koteja! Oulun Hohdossa asustat uudessa ja tyylikkään persoonallisessa asunnossa. Voit valita uudiskohteen vuokra-asunnoista tarpeisiisi sopivan, nimittäin täällä moderneja koteja on tarjolla yksiöistä kolmioihin.

Viihtyisää ja persoonallista asumista huippusijainnilla

Elämään huolettomuutta tuovat palvelut, jotka löydät hyvin läheltä uutta vuokrakotiasi. Kävelet ruokakauppaan alle 10 minuutissa, teitpä ostoksesi mieluiten K-supermarketissa, Salessa tai Lidlissä, joista viimeisin löytyy naapurista tien toiselta puolelta. Ympäriltä alle 10 minuutin säteeltä löydät myös usean ruokapaikan ja Höyhtyän ostoskeskuksen. Lähin kuntosali sijaitsee myös ihan nurkan takana. Mikäli Oulun keskusta taas houkuttelee, sinne pääset pyörällä alle 10 minuutissa. Mukavaa, eikö totta?

Tyylikkäitä sisustusvalintoja, raikkailla yksityiskohdilla

Näissä kodeissa ilotellaan huolettomilla väreillä tyylikkyyttä unohtamatta. Pintamateriaaleissa yhdistellään klassisia valintoja värikkäisiin yksityiskohtiin, jotka kokonaisuutena tuovat iloa sisustukseen ja asumiseen. Raikas mintunvihreä tai vaaleanpunainen tehosteseinä antavat persoonallisen säväyksen kotiisi ja ovat täydellinen pari vaalean laminaattilattian kanssa.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti