Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-hiillos

Oulun Hiillos

Oulun Hiillos

Lekatie 5, Oulu
  • Valmistunut 03/2023
  • 1, 2 ja 3 H 23,5-53 m²
  • Lemmikit tervetulleita
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoletonta vuokra-asumista Karjasillalla, palveluiden äärellä

Nauti huolettomasta vuokra-asumisesta Karjasillan viihtyisässä asuinkorttelissa! Oulun Hiilloksesta löydät Joo Kotien vuokra-asuntoja 8 kerroksesta, yksiöistä kolmioihin. Näihin koteihin myös lemmikit ovat tervetulleita.

Karjasilta on idyllinen asuinalue vajaan parin kilometrin päässä Oulun keskustan palveluista. Puolen kilometrin säteeltä löytyy kolme ruokakauppaa, kodinsisustusliikkeitä, päiväkoti ja koulu. Liikekeskittymän lisäksi lähellä on muun muassa kuntokeskus, Oulun Musiikkikeskus ja Madetojan musiikkilukio. Koiranomistajille talo sopii mainiosti, sillä lähin koirapuisto sijaitsee alle 200 metrin päässä.

Grillaamaan vai autoilemaan?

Tässä korttelissa viihtyvyyteen on todella panostettu. Asukkaana pääset käyttämään naapuritaloyhtiön pihalta löytyvää grillauspistettä, hyötyviljelyaluetta ja koriskenttää.

Entäpä auto lainaan? Joo! Käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.