Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-antiikva

Oulun Antiikva

Oulun Antiikva

Lekatie 13, Oulu
  • Valmistunut alkusyksystä 2022
  • 1-3 H: 25,5-49 m²
  • Asunnoissa parveke tai ranskalainen parveke
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi koti Karjasillalla

Oulun Antiikvan vuokra-asunnot sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulun Karjasillalla, lähellä keskustaa. Vuonna 2022 valmistuneessa asuinkorttelissa on 69 viihtyisää asuntoa, jotka ovat kokoluokaltaan 25,5–49 m². Vuokrattavana on useita yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita.

Viihtyisä asuinalue

Oulun Karjasilta on Oulun idyllisimpiä alueita. Kaupunginosassa on runsaasti puistoja ja vanhaa puutaloasutusta. Antiikva sijaitsee erinomaisella sijainnilla ja kattavat lähipalvelut ovat kivenheiton päässä. Keskustaan pääset näppärästi kävellen, pyöräillen tai hyödyntäen toimivaa julkista liikennettä.

Myös itse pihapiirissä viihtyy. Antiikvan sisäpihalla on viihtyisä oleskelualue, jossa voi nauttia kesäpäivistä grillailun parissa. Mielekästä puuhaa riittää kaikille ja pihalla viihtyvät kaikenikäiset, onhan siellä mahdollisuus esimerkiksi koripallo-otteluun tai pihashakkiin.

Parkettilattiat ja ihanat parvekkeet

Asunnoissa on laadukkaat ja modernit materiaalit: suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Miellyttävät parkettilattiat tuovat koteihin kotoisuutta ja lämpöä. Lisäksi asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke, mistä pääset tarkastelemaan maailman menoa.

Auto lainaan? Joo'o.

Tämän taloyhtiön asukkaana käytössäsi on yhteiskäyttöauto, jolla kuljetat isommat ostokset kotiin, hurautat harrastuksiin tai reissaat viikonlopun viettoon edulliseen hintaan.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.