Etusivu > 
oulu > 
as-oy-oulun-antiikva

Oulun Antiikva

Hyödynnä etu: ensimmäinen vuokra 0 €

Oulun Antiikva

Lekatie 13, Oulu
  • Etu: Ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €
  • Uudiskohde valmistuu alkusyksystä 2022
  • 1-3 H: 25,5-49 m²
  • Asunnoissa parveke tai ranskalainen parveke
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi koti Karjasillalla

Oulun Antiikvan upouudet Joo Kotien vuokra-asunnot sijaitsevat keskeisellä paikalla Oulun Karjasillalla, lähellä keskustaa. Uudessa asuinkorttelissa on 69 viihtyisää asuntoa, jotka ovat kokoluokaltaan 25,5–49 m². Vuokrattavana on useita yksiöitä, kaksioita sekä kolmioita.

Ensimmäinen vuokra 0 €

Muuta ensimmäisten joukossa vastavalmistuneeseen kotiin ja hyödynnä ennakkoetusi: kun vuokrasopimuksesi alkaa 1.8, saat ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaiseksi!

• Vuokravakuus 0 € • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus • Lemmikit ovat tervetulleita • Mahdollisuus autopaikkaan

Viihtyisä asuinalue

Oulun Karjasilta on Oulun idyllisimpiä alueita. Kaupunginosassa on runsaasti puistoja ja vanhaa puutaloasutusta. Antiikva sijaitsee erinomaisella sijainnilla ja kattavat lähipalvelut ovat vain kivenheiton päässä. Keskustaan pääset näppärästi kävellen, pyöräillen tai hyödyntäen toimivaa julkista liikennettä.

Myös itse pihapiirissä viihtyy. Antiikvan sisäpihalla on viihtyisä oleskelualue, jossa voi nauttia kesäpäivistä grillauksen parissa. Mielekästä puuhaa riittää kaikille ja pihalla viihtyvät kaikenikäiset, onhan siellä mahdollisuus esimerkiksi koripallo-otteluun tai pihashakkiin.

Parkettilattiat ja ihanat parvekkeet

Alkusyksystä 2022 valmistuvan uudiskohteen asunnoissa on laadukkaat ja modernit materiaalit: suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Miellyttävät parkettilattiat tuovat koteihin kotoisuutta ja lämpöä. Lisäksi asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke, mistä pääset tarkastelemaan maailman menoa.

Tässä taloyhtiössä käytössäsi on myös ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Oulun vuokraajallemme Antille.