Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-soho

Kirkkonummen Soho

Ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Soho

Pyssysepänkaari 5, Kirkkonummi
  • Valmistunut 7/2022
  • 1-3 H: 21,5-40 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi kotisi Masalassa

Kirkkonummen Sohoon valmistui Joo Kotien vuokra-asuntoja vuonna 2022. Vuokrattavissa on 21,5–40 m² kokoisia viihtyisiä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Masalan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet

Asumisen huolettomuutta saat lähiseudun kattavista palveluista ja toimivista liikenneyhteyksistä. Asunnostasi on lähimpään ruokakauppaan matkaa 200 metriä ja juna-asema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla pääset Kehä 3:selle tai Länsiväylälle käden käänteessä.

Tuleva kotisi sijaitsee aivan uudistuneen Joo.Arena-liikuntakeskuksen vieressä. Liikuntakeskuksessa pääset valitsemaan mieluisasi monipuolisesta valikoimasta harrastuksia. Joo.Arena tarjoaa mahdollisuudet esimerkiksi padeliin, keilaukseen, kiipeilyyn, ryhmäliikuntaan, tennikseen sekä sisägolfiin. HOX! Asukkaamme saavat 20 % alennusta Joo.Arenan jäsenmaksuista.

Joo Kotien asukkaana pääset myös varaamaan Masalassa sijaitsevaa yhteiskäyttötilaamme omiin juhliisi edulliseen hintaan. Pidätkö leffaillan, syntymäpäivät vai illanvieton uusien naapureidesi kanssa? Joo Olohuone sopii kaikkeen tähän!

Laadukkaat materiaalivalinnat, energiatehokasta asumista

Asunnoissa on laadukkaat materiaalivalinnat sekä uutuutta hohtavat pinnat. Monessa asunnossa on myös parveke. Taloyhtiössä turvallisuuteen on panostettu, ja käytössä on sähköinen kulunvalvonta. Talo on energiatehokas sen ollessa korkeinta A-energialuokkaa.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.