Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-soho

Kirkkonummen Soho

Kirkkonummen Soho

Pyssysepänkaari 5, Kirkkonummi
  • Valmistunut 7/2022
  • 1-3 H: 21,5-40 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi kotisi Masalassa

Kirkkonummen Sohoon on valmistunut kesällä 2022 Joo Kotien vuokra-asuntoja. Vuokrattavissa on 21,5–40 m² kokoisia viihtyisiä asuntoja. Valitse itsellesi mieluisa koti, oli se sitten yksiö, kaksio tai kolmio!

  • Vuokravakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Mahdollisuus autopaikkaan

Masalan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet

Tässä taloyhtiössä käytössäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Asumisen huolettomuutta saat myös lähiseudun kattavista palveluista ja toimivista liikenneyhteyksistä. Asunnostasi on lähimpään ruokakauppaan matkaa 200 metriä ja juna-asema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla pääset Kehä 3:selle tai Länsiväylälle käden käänteessä.

Viereisestä rakennuksesta Kirkkonummen Manhattanista löydät yhteiskäyttötilan, joka toimii olohuoneena myös Sohon asukkaille. Sinne olet tervetullut esimerkiksi opiskelemaan tai viettämään aikaa uusien naapureidesi kanssa.

Joo.Arena - liikunta tuo virtaa elämään

Tuleva kotisi sijaitsee aivan uudistuneen Joo.Arena-liikuntakeskuksen vieressä. Liikuntakeskuksessa pääset valitsemaan mieluisasi monipuolisesta valikoimasta harrastuksia. Joo.Arena tarjoaa mahdollisuudet esimerkiksi padeliin, keilaukseen, kiipeilyyn, ryhmäliikuntaan, tennikseen sekä sisä-golfiin. HOX! Asukkaamme saavat 20 % alennusta Joo.Arenan jäsenmaksuista.

Laadukkaat materiaalivalinnat, energiatehokasta asumista

Tässä uudiskohteessa on laadukkaat materiaalivalinnat sekä uutuutta hohtavat pinnat. Monessa asunnossa on myös parveke. Taloyhtiössä turvallisuuteen on panostettu, ja käytössä on sähköinen kulunvalvonta. Talo on energiatehokas sen ollessa korkeinta A-energialuokkaa.

Sijainti

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Kirkkonummen vuokraajallemme Pepille.