Parhaat vinkit Masalaan muuttavalle? Joo!

Featured Image Blog Post

Yllä oleva kuva: Hvitträskin puutarhaa.

Kirkkonummen kunnan itäosassa sijaitseva Masala on viihtyisä kotipaikka. Joo Kotien vuokrakodeissa pääset nauttimaan huolettomasta arjesta, jossa aikaa riittää myös kaikkeen kivaan. Näiden vinkkien avulla kotoudut Masalaan alta aikayksikön.

Masala asuinalueena: kaikki kävelymatkan päässä

Masalan juna-asema

Joo Kotien vuokrakodeilta kävelet alle 10 minuutissa ruokakauppaan tai juna-asemalle. Asemalta lähijunat kuljettavat sinut Kirkkonummen keskustaan 7 minuutissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa.

Treenaamaan Joo.Arenalle ja Masalan urheilupuistoon

Masalan urheilupuisto

Masala on urheilijan unelma. Täältä löydät tilaa harrastamiseen, viihdytpä sitten ryhmäliikuntatunneilla, salilla tai tekonurmella. Sisäliikunnan ystävät suuntaavat Joo.Arenalle, josta löydät lukuisia eri lajeja aina joogasta tanssiin, mailapeleihin, kiipeilyyn ja laserammuntaan. Joo Kotien asukkaana saat alennusta Joo.Arenan jäsenmaksuista. Tutustu Joo.Arenan monipuolisiin liikuntamahdollisuuksiin.

Ulkoliikunnan harrastajat suuntaavat puolestaan Masalan urheilupuistoon, josta löydät muun muassa tekonurmikentän, tenniskentän ja beachvolleykentän. Tule myös testaamaan tarkkuusheiton taitojasi Masalan frisbeegolfpuistoon.

Kesäpäivä Hvitträskissä

Hvitträskin puutarhaa

Hvitträsk

Kauniina kesäpäivänä kannattaa lähteä retkelle noin 4 kilometrin päässä sijaitsevaan Hvitträskiin. Arkkitehdit Gesellius, Lindgren ja Saarinen rakensivat aikoinaan korkean mäen päälle ateljeekodin, joka toimii nykyään museona. Hurmaavassa puutarhassa voit syödä piknikeväitä ja ihastella järvelle avautuvia kauniita maisemia. Hvitträskistä löydät myös uimarannan ja hyvät mustikkamaat.

4.8.2022