Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-manhattan

Kirkkonummen Manhattan

Ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Manhattan

Seppä-Kallen Kuja 2, Kirkkonummi
  • 1-2 H: 21,5-34 m²
  • Savuton taloyhtiö
  • Mahdollisuus autopaikkaan
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa
  • Joo Kotimestari apunasi

Aktiivisen elämän koti Masalassa

Masalaan vuonna 2021 valmistuneessa Kirkkonummen Manhattanissa on 165 viihtyisää vuokra-asuntoa. Valitse omasi kodikkaista yksiöistä ja kaksioista, joista monessa on parveke tai ranskalainen parveke. Energiatehokas taloyhtiö on korkeinta A-energialuokkaa.

Naapurissa uudistunut Joo.Arena-liikuntakeskus

Jos pidät yhteisöllisestä, liikunnallisesta ja aktiivisesta elämästä, löydät Kirkkonummen Manhattanista unelmien kotisi. Tuleva kotisi sijaitsee aivan Joo.Arena-liikuntakeskuksen vieressä ja saat sen jäsenmaksuista 20 % alennusta. Uuden liikuntahallin monipuoliset palvelut tekevät liikkumisesta hauskaa. Valitsetko lajiksesi padelin, keilauksen, kiipeilyn, ryhmäliikunnan, tenniksen vai kenties sisägolfin?

Lisäksi alueen monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet lenkkimaastoista frisbeegolfiin hemmottelevat sinua ympäri vuoden.

Masalan hyvät palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet

Asumisen ja arjen helppoutta luovat lähiseudun erinomaiset palvelut ja kätevä sijainti: Ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä. Juna-asema on viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla pääset Kehä 3:lle tai Länsiväylälle silmänräpäyksessä. 

Joo Kotien asukkaana pääset varaamaan Masalassa sijaitsevaa yhteiskäyttötilaamme omiin juhliisi edulliseen hintaan. Pidätkö leffaillan, syntymäpäivät vai illanvieton uusien naapureidesi kanssa? Joo Olohuone sopii kaikkeen tähän!

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.