Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-manhattan

Kirkkonummen Manhattan

Hyödynnä etu: ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Manhattan

Seppä-Kallen Kuja 2, Kirkkonummi
 • Etu: ensimmäinen vuokra 0 €
 • 1-2 H, 21,5-34 m²
 • Savuton taloyhtiö
 • Saatavilla myös kalustettuna
 • Mahdollisuus autopaikkaan
 • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa

Aktiivisen elämän koti Masalassa

Masalaan lokakuussa 2021 valmistuneessa Kirkkonummen Manhattanissa on 165 viihtyisää vuokra-asuntoa. Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, 21,5-34 m².

Hyödynnä nyt etu: kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.6.2022, on ensimmäisen kuukauden vuokrasi 0 €. Etu on saatavilla vain uusille vuokrasopimuksille ja vain yksiöihin. Etu ei koske parvekkeellisia asuntoja.

 • Vuokravakuus 0 €
 • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
 • Lemmikit ovat tervetulleita
 • Vuokra alkaen 599 € kuukaudessa asunnon koosta riippuen
 • Mahdollisuus autopaikkaan

Naapurissa uudistunut Joo. Arena -liikuntakeskus

Jos pidät yhteisöllisestä, liikunnallisesta ja aktiivisesta elämästä, löydät Kirkkonummen Manhattanista unelmien kotisi. Tuleva kotisi sijaitsee aivan Joo. Arena -liikuntakeskuksen vieressä. Uuden liikuntahallin monipuoliset palvelut tekevät liikkumisesta hauskaa. Valitsetko lajiksesi padelin, keilauksen, kiipeilyn, ryhmäliikunnan, tenniksen vai kenties sisä-golfin?

Naapureihisi pääset tutustumaan taloyhtiön omalla, säännöllisellä liikuntavuorolla. Lisäksi alueen monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet lenkkimaastoista frisbee golfiin hemmottelevat sinua ympäri vuoden.

Masalan hyvät palvelut, erinomaiset liikenneyhteydet

Asumisen ja arjen helppoutta luovat niin lähiseudun kuin taloyhtiönkin erinomaiset palvelut ja kätevä sijainti: Ruokakauppa sijaitsee vain 200 metrin päässä. Juna-asema on viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla pääset Kehä 3:lle tai Länsiväylälle silmänräpäyksessä. 

Talon yhteiskäyttötila on kuin olohuone. Päivisin voit tehdä siellä töitä ja iltaisin viettää aikaa naapureittesi kanssa.

Modernit materiaalivalinnat, energiatehokasta asumista

Kun sohva voittaa salin, oma kotisi nykyaikaisine materiaalivalintoineen ja uutuutta hohtavine pintoineen tuntuu ihanalta. Manhattanin monessa asunnossa on parveke tai ranskalainen parveke. Taloyhtiön turvallisuuteen on panostettu muun muassa sähköisellä kulunvalvonnalla, ja energiatehokas talo on korkeinta A-energialuokkaa.

Vuokraa kalustettuna? Joo+

Voit vuokrata kodin Kirkkonummen Manhattanissa myös kalustettuna. Joo+ sopii sinulle, kun etsit kalustettua asuntoa vähintään 6 kuukaudeksi. Ennakkoetuna maksat kalusteista vuokran päälle 45 €/kk (norm. 99 €/kk). Ennakkoetu saatavilla vuokrasopimuksille, joiden aloituspäivämäärä on viimeistään 1.6.22.

Lue lisää Joo+ kalustetuista asunnoista tästä.

Sovi näyttö Kirkkonummen Manhattaniin Pepin kanssa

040 589 9058 (arkisin klo 9-16)

peppi.palmu@joo-kodit.fi

Löydät tarkemmat tiedot vapaana olevista asunnoista Oikotieltä.

Sijainti

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Kirkkonummen vuokraajallemme Pepille.