Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-hudson

Kirkkonummen Hudson

Ensimmäinen vuokra - 50 %

Kirkkonummen Hudson

Pyssysepänkaari 1
  • Uudiskohde
  • Ensimmäiset asunnot valmistuneet 10/23, toinen osa valmistunut 02/24
  • 1-5 H: 28-79 m²
  • Ruokakauppa vieressä
  • Lemmikit tervetulleita
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoletonta perhe-elämää Masalassa, päiväkodit, koulut, puistot lähellä

Kirkkonummen Hudsonissa asuminen on huoletonta erinomaisten palveluiden läheisyydessä, vehreistä lenkkimaastoista karsimatta. Kuljet kodistasi helposti kauppaan, kirjastoon, tai vaikkapa Joo.Arenalle urheilemaan. Liikkuminen on sujuvaa, kun juna-asema sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja autolla liityt nopeasti Kehä 3:lle tai Länsiväylälle. Helsingin keskustaan kuljet julkisilla reilussa puolessa tunnissa.

Pääset valitsemaan oman kotisi erikokoisista vuokra-asunnoista, jotka vaihtelevat kivoista yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Isoimmissa asunnoissa pääset nauttimaan myös omasta saunasta. Pyykinpesu puolestaan onnistuu kätevästi taloyhtiön pesulassa.

Masalan monipuoliset palvelut

Elämä Masalassa on helppoa ja huoletonta, kun ruokakauppa löytyy heti naapurista kadun toiselta puolelta ja vapaa-ajallekin riittää tekemistä.

Läheinen Joo.Arena on kuuluisa monipuolisesta lajitarjonnastaan. Siellä pääset niin kiipeilemään, keilaamaan, ilmajoogaamaan, nostamaan punttia kuin pelaamaan padelia! Joo Kotien asukkaana saat alennusta jäsenmaksuista. Lisäksi Masalan monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet lenkkimaastoista frisbeegolfiin hemmottelevat sinua ympäri vuoden.

Joo Kotien asukkaana pääset myös varaamaan Masalassa sijaitsevaa yhteiskäyttötilaamme omiin juhliisi edulliseen hintaan. Pidätkö leffaillan, syntymäpäivät vai illanvieton uusien naapureidesi kanssa? Joo Olohuone sopii kaikkeen tähän!

Huoletonta vuokra-asumista