Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-brooklyn

Kirkkonummen Brooklyn

Ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Brooklyn

Seppä-Kallen kuja 4, Kirkkonummi
  • Valmistunut 2022
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa
  • Joo Kotimestari apunasi

Huoleton vuokrakoti Masalasta

Kirkkonummen Brooklyn valmistui Masalaan loppuvuodesta 2022. Sieltä löydät Joo Kotien vuokra-asuntoja, joissa on paras A-energialuokka ja laadukkaat materiaalivalinnat. Jokaisessa kodissa ilahduttaa parveke tai ranskalainen parveke.

Masalan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet

Tuleva kotisi sijaitsee Joo.Arena-liikuntakeskuksen vieressä ja asukkaanamme saat 20 % alennusta jäsenmaksuista. Liikuntakeskuksessa pääset valitsemaan mieluisasi monipuolisesta valikoimasta harrastuksia - olisiko lajisi tennis, keilaus, kiipeily tai vaikkapa sisägolf?

Joo Kotien asukkaana pääset myös varaamaan Masalassa sijaitsevaa yhteiskäyttötilaamme omiin juhliisi edulliseen hintaan. Pidätkö leffaillan, syntymäpäivät vai illanvieton uusien naapureidesi kanssa? Joo Olohuone sopii kaikkeen tähän!

Asumisen helppoutta tuovat lähiseudun kattavat palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet. Lähimpään ruokakauppaan on asunnoltasi matkaa noin 200 metriä ja juna-asema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla hurautat Kehä 3:selle tai Länsiväylälle hetkessä.

Huoletonta vuokra-asumista

Sijainti

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.