Etusivu > 
masala > 
as-oy-kirkkonummen-brooklyn

Kirkkonummen Brooklyn

Hyödynnä etu: ensimmäinen vuokra 0 €

Kirkkonummen Brooklyn

Seppä-Kallen kuja 4, Kirkkonummi
  • Etu: Ensimmäisen kuukauden vuokra 0 €
  • Uudiskohde, valmistuu 11/22
  • 1-3 H: 21,5-40 m².
  • Savuton taloyhtiö
  • Joo. Arena -liikuntakeskuksen naapurissa
  • Joo Kotimestari apunasi

Uusi vuokrakoti Masalassa

Löydät upouusia Joo Kotien vuokra-asuntoja Kirkkonummen Brooklynista. Vuokrattavissa on 74 erikokoista kotia. Haluatko asua viihtyisässä yksiössä, kaksiossa vai kolmiossa?

Ensimmäinen vuokra 0 €

Muuta ensimmäisten joukossa vastavalmistuneeseen kotiin ja hyödynnä ennakkoetu: kun vuokrasopimuksesi alkaa 1.11, saat ensimmäisen kuukauden vuokran ilmaiseksi! Etu on saatavilla uusille vuokrasopimuksille ja yksityisasiakkaille.

  • Vuokravakuus 0 €
  • Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus
  • Lemmikit ovat tervetulleita
  • Mahdollisuus autopaikkaan

Joo. Arenan tuomat liikuntamahdollisuudet

Tuleva kotisi sijaitsee uudistuneen Joo. Arena -liikuntakeskuksen vieressä ja asukkaanamme saat 20 % alennusta jäsenmaksuista. Liikuntakeskuksessa pääset valitsemaan mieluisasi monipuolisesta valikoimasta harrastuksia - olisiko lajisi tennis, keilaus, kiipeily tai vaikkapa sisägolf?

Masalan hyvät palvelut ja liikenneyhteydet

Tässä taloyhtiössä käytössäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

Viereisestä rakennuksesta, Kirkkonummen Manhattanista löydät yhteiskäyttötilan, joka toimii olohuoneena myös Brooklynin asukkaille. Joo Olohuoneessa voit esimerkiksi tehdä etätöitä, opiskella tai viettää aikaa uusien naapureidesi kanssa.

Asumisen helppoutta tuovat elämääsi myös lähiseudun kattavat palvelut sekä toimivat liikenneyhteydet. Lähimpään ruokakauppaan on asunnoltasi matkaa noin 200 metriä ja juna-asema on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Autolla hurautat Kehä 3:selle tai Länsiväylälle hetkessä.

Laadukkaat materiaalivalinnat, energiatehokasta asumista

Tässä uudiskohteessa on laadukkaat materiaalivalinnat sekä uutuutta hohtavat pinnat. Brooklynin asunnoissa on parveke tai ranskalainen parveke. Taloyhtiössä myös turvallisuuteen on panostettu, ja käytössä on sähköinen kulunvalvonta. Talo on energiatehokas sen ollessa korkeinta A- energialuokkaa.

Sijainti

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia Kirkkonummen vuokraajallemme Pepille.