Etusivu > 
kerava > 
ahjo
Vuokra-asunnot Ahjo Kerava

Vuokra-asunnot Kerava Ahjo

Olisiko uusi kotisi Keravan Ahjossa? Joo Kotien huolettomissa vuokrakodeissa asut kulkuyhteyksien varrella ja lähellä palveluita. Vuonna 2022 valmistuneet luhtitalot Keravan Tähtirinne ja Keravan Aurinkorinne piristävät persoonallisuudellaan ja värikkyydellään.

Kaupat ja lenkkimaastot lähellä

Arki on huoletonta, kun lähin ruokakauppa sijaitsee alle puolen kilometrin päässä. Ahjosta löydät myös leipomon, josta voit noutaa herkulliset pullat vaikkapa muuttoeväiksi tai tupaantuliaisten tarjoiluiksi.

Keravan keskusta sekä juna-asema sijaitsevat parin kilometrin päässä. Pyörämatkan etäisyydeltä löydät myös Keinukallion urheilupuiston, joka tarjoaa erilaiset maastot monenlaiseen urheiluun porrasjuoksusta frisbeegolfiin. Vai haluatko laskettelemaan? Talman hiihtobussiin pääset hyppäämään melkeinpä kotioven edestä.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Ahjossa käytettävissäsi on ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.