Etusivu > 
kerava > 
ahjo
Vuokra-asunnot Ahjo Kerava

Vuokra-asunnot Keravan Ahjossa

Hyödynnä etu: ensimmäinen vuokra 0 €

Olisiko uusi kotisi Keravan Ahjossa? Joo Kotien huolettomissa vuokrakodeissa asut kulkuyhteyksien varrella ja lähellä palveluita. Vuonna 2022 valmistuneet luhtitalot Keravan Tähtirinne ja Keravan Aurinkorinne piristävät persoonallisuudellaan ja värikkyydellään.

Kaupat ja lenkkimaastot lähellä

Arki on huoletonta, kun lähin ruokakauppa sijaitsee alle puolen kilometrin päässä. Ahjosta löydät myös leipomon, josta voit noutaa herkulliset pullat vaikkapa muuttoeväiksi tai tupaantuliaisten tarjoiluiksi.

Keravan keskusta sekä juna-asema sijaitsevat parin kilometrin päässä. Pyörämatkan etäisyydeltä löydät myös Keinukallion urheilupuiston, joka tarjoaa erilaiset maastot monenlaiseen urheiluun porrasjuoksusta frisbeegolfiin. Vai haluatko laskettelemaan? Talman hiihtobussiin pääset hyppäämään melkeinpä kotioven edestä.

Hyödynnä etu: ensimmäinen vuokra 0 €

Hyödynnä uuden asukkaan etu! Ahjon kodeissa ensimmäisen kuukauden vuokrasi on 0 €, kun vuokrasopimuksesi alkaa viimeistään 1.12.2022. Etu on saatavilla uusille vuokrasopimuksille ja yksityisasiakkaille.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueesta tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.