Etusivu > 
kerava
Vuokra-asunnot Kerava

Vuokra-asunnot Kerava

Huoletonta vuokra-asumista Keravalla

Löytyisikö uusi kotisi täältä?

Vuokrakoti Keravalla ei ole lainkaan hassumpi ajatus. Joo Kodeilta löydät viihtyisiä vuokra-asuntoja esimerkiksi Ahjosta, Kannistosta sekä Saviosta. Vuokra-asunnot sijaitsevat hyvien palveluiden lähellä ja toimivat tehokkaana tukikohtana arjen seikkailuissa.

Keravan kompakti keskusta

Kompakti keskustan alue on Keravalla ehdoton bonus. Kulkumatkojen ollessa lyhyitä asioiden hoitaminen on helppoa. Keravan keskustassa isot ruokakaupat palvelevat sinua hyvin aukioloajoin ja useat ravintolat tarjoavat makumatkoja maailmalle. Myös kulkumatkat muualle sujuvat Keravalta vaivattomasti. Voit ottaa junan reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustaan, ja lähijunalla pääset myös Tampereelle tai Lahteen. Lisäksi lähikunnat Tuusula, Sipoo, Vantaa ja Järvenpää ovat vain kivenheiton päässä.

Vielä vinkkinä uudelle asukkaalle: keväisin Keravalla voit bongata kauniita kirsikkapuita, joiden kukinta tuo hymyn huulille.

Apua oman kodin laittoon? Joo!

Kaikissa Keravan taloyhtiöissämme on käytössä ilmainen Joo Kotimestari -palvelu. Aina avulias Joo Kotimestarimme auttaa sinua mielellään esimerkiksi pyykinpesukoneen ja kattolamppujen asentamisessa sekä taulujen kiinnittämisessä.

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.