Etusivu > 
as-oy-kangasalan-kuningas

Kangasalan Kuningas

Ensimmäinen vuokra 0 €

Kangasalan Kuningas

Mossin Puistokatu 12
  • Uudiskohde, valmistuu 08/24
  • 1-4 H: 24,5-72,5 m²
  • Lemmikit tervetulleita
  • Yhteiskäyttöauto käytettävissäsi
  • Urbaani sisustusteema
  • Joo Kotimestari -palvelu

Huoletonta vuokra-asumista Lamminrahkassa kattavien ulkoliikuntamahdollisuuksien äärellä

Kangasalan Kuninkaaseen valmistuu loppukesällä 2024 uusia Joo Kotien vuokra-asuntoja, joissa metsä ja kauniit luontopolut odottavat vain muutaman askeleen päässä kotiovelta. Nauti vehreistä maisemista ja arjen helppoudesta näissä huolettomissa vuokrakodeissa ja tuo lemmikkikaverisi mukanasi.

Sisusta helposti omannäköinen koti

Kangasalan Kuninkaassa asut ympäristöystävällisesti, sillä kerrostalo valmistuu A-energialuokkaan ja sen lämmittämisessä hyödynnetään maalämpöä.

Asuntojen pintamateriaaleissa näkyy Urbaani-sisustusteema. Kontrastit ja graafisen selkeät linjat tarjoavat kotiisi modernin ilmeen ruskean ja harmaan sävyjen pehmentäessä kokonaisuutta. Saat sisustettua kodin helposti oman näköiseksesi, sillä voit tilata asennusapua taulujen, peilien, valaisimien ja pyykinpesukoneiden kiinnittämiseen kätevästi Joo Kotimestariltamme.

Lamminrahka on ulkona liikkujan unelma

Lamminrahkan uusi, odotettu asuinalue rakentuu Tampereen ja Kangasalan rajalle. Täällä liikunnasta pitäviä hemmotellaan luontopolkujen ja hiihtolatujen lisäksi monipuolisella liikuntapuistolla, jossa talvella luistellaan ja kesäisin pelataan jalkapalloa ja padelia tai treenataan fitness-puistossa. Tekemistä löytyy myös läheisestä koulukeskuksesta, joka muuntuu iltaisin ja viikonloppuisin harrastustilaksi kaikenikäisille.

Bussit ja yhteiskäyttöauto kuljettavat nopeasti Tampereen keskustaan

Kulkeminen käy kätevästi, kun Tampereen keskustaan pääsee bussilla puolessa tunnissa ja Kangasalan keskustaan sitäkin vikkelämmin. Voit myös lainata yhteiskäyttöautoa omiin menoihisi edulliseen hintaan.

Tulevaisuudessa yhteydet paranevat entisestään, sillä Lamminrahkaan on suunniteltu Tampereelle kuljettavaa raitiotieyhteyttä 2030-luvulle.

Huoletonta vuokra-asumista

image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää asuinalueista tai asunnon varaamisesta. Autan mielelläni uuden kodin etsinnässä.