Etusivu > 
lamminrahka
Lamminrahka Kangasala vuokra-asunnot

Vuokra-asunnot Lamminrahka

Löytyisikö uusi kotisi täältä, Tampereen läheltä?

Lamminrahkan uusi asuinalue rakentuu Tampereen ja Kangasalan rajalle vehreän metsäluonnon ääreen. Ensimmäiset Joo Kotien vuokra-asunnot valmistuivat sinne syksyllä 2023, ja lisää asuntoja on valmistumassa loppukesästä 2024. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä perheasuntoihin.

Vuokra-asuntoihin on valikoitu kauniit pintamateriaalit sisustuksen pohjaksi. Asukkaat saavat maksutonta asennusapua oman kodin laittoon Joo Kotimestarilta, joka kiinnittää puolestasi taulut ja peilit seinille.

Lamminrahka on ulkona liikkujan unelma lähellä Tamperetta

Rauhallisessa Lamminrahkassa metsä ja kauniit luontopolut odottavat sinua vain muutaman askeleen päässä kotiovelta, joten maastot ovat erityisesti koiranomistajien mieleen. Joo Kodeille lemmikit ovat aina tervetulleita!

Liikunnasta pitäviä hemmotellaan myös hiihtoladuilla sekä monipuolisella liikuntapuistolla. Vartin pyörämatkan säteellä löytyy vielä uimaranta, hevostalli ja Suomen suurin koiraurheilukeskus.

Vuonna 2023 valmistunut monipuolinen koulukeskus sijaitsee ihan lähellä, joten perheen pienimpien päiväkotimatkat ja koulumatkat taittuvat muutamassa minuutissa. Yläkoulu valmistuu arvion mukaan 2030. Iltaisin ja viikonloppuisin koulukeskus muuntuu harrastustilaksi kaikenikäisille.

Bussit ja yhteiskäyttöauto kuljettavat nopeasti Tampereen keskustaan

Kulkeminen käy kätevästi, sillä parinsadan metrin päästä lähtevät bussit Tampereen ja Kangasalan suuntiin. Joo Kotien asukkaat pääsevät käyttämään myös täyssähköistä yhteiskäyttöautoa omiin menoihinsa edulliseen hintaan.

Lamminrahkaan on myös suunniteltu Tampereelle kuljettavaa raitiotieyhteyttä 2030-luvulle.

Tutustu tarkemmin alueeseen Lamminrahkan verkkosivuilla.