Etusivu > 
espoo > 
a-5

Kauppakumppanintie 2 A5

1h+k+kph+r.parv.
Vuokra
689 € / kk
Pinta-ala
30 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2017
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra
0 €
Valoisa yksiö heti vapaana

Fiksulla pohjalla varustettu yksiö rauhallisella sijainnilla vuokrattavana. Kaunis vaalea asunto, jonka keittiön varusteluun kuuluu uuni, liesi, astianpesukone ja liestituuletin. Eteisessä on runsaasti kaappitilaa, ja jääkaappi on sijoitettu tilaa säästävästi kaapiston viereen.

As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2

Kaksikerroksinen viehättävä luhtitalo, rauhaisassa ympäristössä. Asunnoissa on kauniit laadukkaat vaaleat pintamateriaalit, ja ranskalaiset parvekkeet. Kauklahden laidalta, josta hyvät julkiset kulkuyhteydet ja omalla autolla kurvaat Kehä 3:lle parissa minuutissa. Lähimmät bussipysäkit ovat n. 150 metrin päässä, ja lähikauppoihin noin kilometrin matka. Juna-asemalle 1,4 kilometriä, ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä.

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

Miten voin auttaa?

Otathan yhteyttä, jos tarvitset apua varauksessa. Haluaisitko nähdä asunnon? Varaa se ensin, niin otamme sinuun yhteyttä näytöstä.

As Oy Espoon Kauppakumppanintie 2

image

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image