Nouda avaimet kätevästi Joo Avainautomaatilta

Joo Avainautomaatti

Muuttopäivät ovat usein kiireisiä ja aikataulut saattavat heittää kuperkeikkaa. Silloin on kätevää, kun uuden kodin avaimet voi noutaa itselleen sopivaan kellonaikaan 24/7 Joo Avainautomaatilta. Lähetämme tekstiviestillä koodin, jonka avulla saa aukaistua avainlokeron. Sitten vain avaimet matkaan ja kohti uutta kotia!

Joo Avainautomaatteja on päästy lisäämään kaikkiin uusiin toimistoihimme, joita olemme avanneet viime kuukausina Ouluun, Turkuun ja Tampereelle. Automaatit palvelevat erityisesti heitä, ketkä tulevat paikalle iltaisin tai viikonloppuisin.

Aukioloaikoinamme toivotamme edelleen tervetulleiksi kaikki piipahtamaan sisälle juttelemaan vuokraajan kanssa. Samalla voit ottaa kupin kahvia, istahtaa viihtyisille sohvillemme ja kysäistä parhaat vinkin tulevien kotikulmien vapaa-ajanviettopaikkoihin.

Joo Avainautomaatti

Toimistoillemme on helppo tulla

Tampereen uusi toimistomme sijaitsee näkyvällä paikalla Luminaryn tornitalon katutasossa. Meille on helppo tulla, sillä vierestä löytyvät sekä juna-asema, bussipysäkit että ratikkapysäkit.

Joo Kotien Tampereen toimisto

Joo Kotien Turun toimisto muutti Herttuankulmaan taloyhtiömme kivijalkaan. Avainten nouto täältä ei voisi olla kätevämpää, kun tuleva koti voi parhaimmillaan löytyä jopa samasta talosta! Tervetuloa käymään.

Joo Kodit Turun toimisto

Joo Kodit Turun toimisto

Oulun toimistolla voit pitää muuttopäivän keskellä hengähdystauon, jos tulet noutamaan avaimia Joo Hetki -kahvilamme aukioloaikoina. Istahda alas nauttimaan herkuista tai osta muuttoporukallesi kiitokseksi maistuvat eväät uudelle asunnolle. Miten olisi vaikka ihanat bagelit ja jälkiruoaksi pala kakkua?

Joo Hetki

Lue lisää avainten noudon vaihtoehdoista täältä.

19.4.2023