Kokemuksia Joo Kodeista? Joo, meillä viihdytään.

Kokemuksia Joo Kodeista

"Kaikki on sujunut helposti ja huolettomasti. Talot ovat kauniita, viihtyisiä ja rauhallisia. Vuokranantaja oli ystävällinen."

Kannattaako vuokrata asuntoa Joo Kodeilta? Millainen Joo Kodit on vuokranantajana? Näitä kysymyksiä voi pohtia moni. Kukapa olisi parempi vastaamaan kuin Joo Kotien asiakkaat!

Joo Kotien asiakastyytyväisyyttä mittaava NPS-luku oli 57 vuodelta 2023. Se kertoo siitä, miten todennäköisesti asiakkaat suosittelisivat Joo Koteja tutuilleen. Vastauksia saatiin 9002 kappaletta. NPS-luvun asteikko on -100–+100, joten 57 on loistava suosittelutulos.

"Palvelu on ollut laadukasta ja joustavaa. Asiakaspalvelu on valehtelematta parasta ollut Joo Kodeilla."

"Asukkaasta pidetään hyvää huolta."

Muuttamassa ensimmäistä kertaa omaan kotiin? Ei tarvetta jännittää!

Saamme kiitosta erityisesti asunnon vaivattomasta vuokraamisesta sekä nopeasta ja ystävällisestä palvelusta. Mieluisan asunnon voi varata itselleen suoraan verkosta ja siitä eteenpäinkin lähes kaiken voi tehdä kätevästi etänä. Jos taas tulet mieluummin paikan päälle katsomaan asuntoa ja juttelemaan kasvotusten vuokraajan kanssa, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Mikäli olet muuttamassa ensimmäistä kertaa omaan kotiin, sitä ei tarvitse jännittää - Joo Kodit tarjoaa aina helpot ja selkeät ohjeet siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu. Jos kysyttävää tulee, Joo-tiimiläiset ovat chattikeskustelun, puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.

"Mielestäni Joo Kodissa on ollut helppo asua. Vaikka en valmiiksi tiennyt vuokra-asumisesta paljoa, tiedän, että tarvittava tieto ja apu on saatavilla."

Joo Kodit

Joo Kodeilla asuminen on aidosti huoletonta

Yli puoli vuotta Joo Kodeissa asuneet asukkaat antoivat palvelumme ystävällisyydelle ja asiallisuudelle arvosanaksi 4,6/5.

Kysymme palautetta myös poismuuttavilta. Heistä 9/10 koki meidän onnistuneen tavoitteessamme tarjota huoletonta vuokra-asumista.

"Tiedotus toimii ja yhteyden asiakaspalveluun saa nopeasti. Jooppi on kätevä."

"Siistit yhteistilat, helppo ja mukava asua sekä hyvät ja rauhalliset naapurit!"

"Arvostan sitä, että on Joo Kodeissa panostetaan viihtyvyyteen niin paljon. Järjestätte tapahtumia ja hetkiä asukkaiden kanssa, mikä on lisää yhteisöllisyyttä ja on mielestäni todella kaunista. Apua on aina saatavilla helposti ja kodissa on turvallinen olo asua. Edut lisää mukavuutta. Asiakaspalvelu on laadukasta! Myöskin tähän mennessä kaikki työntekijät Joo Kodilla on aivan ihania!"

Miksi palautetta kannattaa antaa?

Joo Kodeilla palautetta kerätään jatkuvasti ja sitä myös luetaan. Palautteiden perusteella olemme kehittäneet esimerkiksi Jooppi-asukassovellusta, asukastapahtumia ja yhteistiloja, vain muutamia asioita mainitaksemme. Kiitos siis jokaisesta kullanarvoisesta palautteesta!

Kun seuraavan kerran saat meiltä palautekyselyn, kiitos, kun käytät pienen hetken siihen vastaamiseen.

Jutun sitaatit ovat puoli vuotta Joo Kodeissa asuneiden asukkaiden avoimia vastauksia asiakastyytyväisyyskyselyn kohtaan, jossa kysyttiin perusteluita suosittelulle.

8.4.2024

Olisiko tässä uusi kotisi?