Energiaa auringosta? Joo! Asennamme aurinkopaneeleita talojen katoille

Featured Image Blog Post

Joo Kodissa asuminen on nyt entistä vihreämpää, sillä asennamme aurinkopaneelit lähes kaikkiin tämän vuoden aikana valmistuviin uudiskohteisiin sekä 16 aiemmin valmistuneeseen taloyhtiöömme Turkuun, Nokialle, Ouluun, Vantaalle ja Nurmijärvelle.

Aurinkopaneeleiden tuottama energia käytetään kiinteistösähköön, eli esimerkiksi ilmanvaihtoon, valaistukseen, saunojen lämmittämiseen ja hissien toimintaan.

Tiesitkö, että jos kotitalosi katolla on aurinkopaneeleita ja pihalta löytyy sähköautojen latauspisteitä, aurinkoisella kelillä voit ladata autosi akun aurinkoenergialla?

sähköauton latauspiste

Millä muilla tavoilla Joo Kodeissa on huomioitu ympäristöystävällisyys?

Kiva, kun kysyit! Ympäristöasiat huomioidaan Joo Kodeissa jo rakentamisvaiheessa. Kaikki uudiskohteet valmistuvat A-energialuokkaan, joka on paras energialuokitus. Monista taloyhtiöistä löytyy maalämpöjärjestelmä ja optimoimme lämpötiloja, jottei lämpöä mene hukkaan.

Edistämme jakamistaloutta tarjoamalla Joo Kotien asukkaiden käyttöön kekseliäitä yhteiskäyttötiloja ja -välineitä. Tarjoamme asukkaille myös hyvät kierrättämismahdollisuudet.

Asukkaana voit vaikuttaa asumisesi hiilijalanjälkeen myös itse. Kurkkaa täältä helpot vinkkimme energiansäästämiseen.

14.8.2023