Etusivu > 
vantaa > 
b-24

Kulorastaantie 3 B24

1h+k+kph+r.parv
Vuokra
649 € / kk
Pinta-ala
26 m²
Kerros
2/2
Rakennusvuosi
2019
Vapautuu
Vuokrattu
Takuuvuokra 0 €
0 €
Valoisa ja moderni yksiö upeilla isoilla ikkunoilla

Luistavaa vuokra-asumista Kulomäessä

Tässä valoisassa asunnossa on upeat isot ikkunat sekä tyylikäs keittiö moderneilla integroiduilla kodinkoneilla. Kylpyhuoneessa tilavaraus pyykinpesukoneelle. Asumismukavuutta lisäävät entisestään miellyttävä mukavuuslattialämmitys sekä ranskalainen parveke leveillä pariovilla.

Kulomäki on luonnonläheinen, uudistuva alue kävely- tai pyöräilymatkan päässä Korson asemalta, palveluista ja opiskelupaikoista. Kulomäen ympäristön hienot harju- ja kalliomaisemat mäntymetsineen tekevät alueesta virkistävän raikkaan. Tässä ympäristössä itsestä huolehtiminen ja terveenä pysyminen tulee kuin luonnostaan.

Aivan kotioven tuntumasta löytyy upeat puitteet ulkoiluun ja urheiluun. Viereiset urheilukentät tarjoavat mahdollisuuden toteuttaa omaa kunto-ohjelmaa.

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet toimivat heti kodin portin pielestä alkaen, josta on suorat bussiyhteydet niin Korsoon, Tikkurilaan kuin Rautatientorillekin saakka. Yhteydet Kulomäen ja Korson palveluihin toimivat loistavasti, liikut sitten kävellen, pyöräillen, autoillen tai julkisilla. K-kauppa, päiväkoti ja koulu sijaitsevat kaikki 500 metrin säteellä.

Fiksut neliöt

Kulorastaan yksiöt ovat 26m2 kokoisia joihin valo suorastaan tulvii. Eteinen on mukavan kokoinen ja asunnossa on moderni avokeittiö integroiduilla kodinkoneilla. Kaiken kruunaa lattialämmitys, joka säästää lattiapinta-alaa pattereilta.

Taloyhtiössä monipuoliset palvelut asukkaiden käytössä

  • Irtainvarasto
  • Pihasauna
  • Leikkipaikka
  • Pienviljelypuitteet
  • Autopaikkoja saatavuuden mukaan

Vuokrasopimuksen ehdot

Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassa oleva, yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Edellytämme puhtaita luottotietoja. Laaja kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan. Asukas tekee oman sähkösopimuksen valitsemansa sähköyhtiön kanssa.

Olisiko tässä uusi kotisi?

Olet tervetullut asuntoesittelylle. Voit myös vuokrata asunnon myös ilman esittelyä. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytölle tai vuokraamaan tämän asunnon heti, täytä hakemuksemme ja vuokraajamme Aleksei on sinuun pian yhteydessä.

image

Ota yhteyttä

Onko sinulla kysymyksiä asunnosta tai asuinalueesta? Haluaisitko nähdä asunnon ennen päätöstäsi? Jos vastasit joo, soita tai lähetä sähköpostia vuokraajallemme.
Vuokra
Palvelut lähellä
Liikenneyhteydet lähellä
image

As Oy Vantaan Kulorastas

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota meihin yhteyttä ja vuokraustiimimme pitää huolen, että pääset uuteen kotiin mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti.
image